Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Παράσχος προ των… Πηγαδιών!

Ο Γιώργος Παράσχος είναι το φαβορί σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr για να διαδεχθεί στον πάγκο της Ξάνθης τον Νίκο Κεχαγιά που… πλήρωσε το μάρμαρο των άσχημων εμφανίσεων στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...


Ο Γιώργος Παράσχος είναι το φαβορί σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr για να διαδεχθεί στον πάγκο της Ξάνθης τον Νίκο Κεχαγιά που… πλήρωσε το μάρμαρο των άσχημων εμφανίσεων της ακριτικής ομάδας στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.


Ονόματα έχουν ακουστεί πολλά από το μεσημέρι, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του «Specialist», αυτός που βρίσκεται πιο κοντά είναι ο Γιώργος Παράσχος. Ο 58χρονος τεχνικός δούλεψε και προ διετίας στην Ξάνθη, αντικαθιστώντας τον Εμίλιο Φερέρα, σε αντίστοιχη χρονιά περίοδο. Είχε αναλάβει ξανά τους βορειοελλαδίτες Σεπτέμβρη μήνα (2008) και παρέμεινε μέχρι τον Μάρτη του 2009.
Ο έμπειρος τεχνικός έχει εργαστεί επίσης σε Παναυπλιακό, Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Καβάλα, Ηρακλή, ΑΠΟΕΛ, Άρη, ΠΑΣ Γιάννενα, Πανηλειακό, Ολυμπιακό Βόλου, Ακράτητο, Χαλκηδόνα, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ και εσχάτως στον Πανιώνιο.
Μια καλή εναλλακτική σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Γιώργου Παράσχου, με τον οποίο η διοίκηση της Ξάνθης είναι σε προχωρημένες συζητήσεις, είναι ο Εμίλιο Φερέρα, που έχει προταθεί και χαίρει πάντα της εκτίμησης του κ. Πανόπουλου.

 
Πηγή:  http://www.gazzetta.gr/