Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ανάληψη ευθύνης για επίθεση με μολότοφ στο τούρκικο Προξενείο

Με ηλεκτρονική επιστολή την ευθύνη αναλαμβάνει η πρωτεμφανιζόμενη οργάνωση «Κομμάντο Νυχτερινής Σύγχυσης»

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ



Με επιστολή που απέστειλε η ομάδα «Κομμάντο Νυχτερινής Σύγχυσης» στη zougla.gr, αναλαμβάνει την ευθύνη για τις βόμβες μολότοφ και τον εμπρηστικό μηχανισμό στο αστυνομικό φυλάκιο του τουρκικού Προξενείου τα ξημερώματα του Σαββάτου 18 Σεπτεμβρίου. Σας παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο χωρίς αλλαγές και παρεμβάσεις.


«Όταν ο εχθρός προελαύνει, υποχωρώ. Όταν ο εχθρός στρατοπεδεύει, τον ενοχλώ. Όταν ο εχθρός εξαντλείται, τον σφυροκοπώ. Όταν ο εχθρός υποχωρεί, τον καταδιώκω».

Mάο Τσετούνγκ


Ξημερώματα Σαββάτου 18/9, επιτεθήκαμε με δεκάδες βόμβες μολότοφ και έναν εμπρηστικό μηχανισμό στο αστυνομικό φυλάκιο του τούρκικου προξενείου καθώς και σε δύο σταθμευμένα οχήματα της αστυνομίας (Ο.Π.Κ.Ε. και άσπρο citroen ασφαλήτικο).

Επιλέξαμε να κινηθούμε αντάρτικα θέτοντας εμείς το χώρο και χρόνο της επίθεσής μας,με σκοπό να τους αιφνιδιάσουμε, να τους τρέψουμε σε άτακτη φυγή και να καταστρέψουμε τα οχήματά τους,οπως και έγινε.

Οι συνθήκες αλλάζουν και μεταβάλλονται, έτσι κι εμείς εξελισόμαστε και συνειδητοποιούμε οτι το έδαφος των στημένων ραντεβού (Δ.Ε.Θ) δεν ευνοεί τη σύγκρουση, για αυτό απο ΄δώ και πέρα θα χτυπάμε με τους δικούς μας όρους.

Χαρήκατε γουρούνια το Σαββατοκύριακο της Δ.Ε.Θ. στο μπατσοπανήγυρο σας, μια βδομάδα μετά όμως ήρθε η πύρινη απάντησή μας και τα πόδια φτάσαν στο κεφάλι.

Η επίθεση μας ηταν μόνο ένα δείγμα απ'ο,τι θα ακολουθήσει φέτος...

Όσο εσείς πίνετε τον καφέ σας φυλώντας υψηλούς στόχους, εμελις κινούμαστε με γρήγορους ρυθμούς και χαρτογραφούμε την κάθε σας κίνηση.

Το έχουν πεί και άλλοι πριν απο εμάς, ή θα αλλάξτε δουλειά ή θα συναντάτε σε καθε γωνία κοτρόνια και φωτιά.

ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΝΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΥΓ :Στοχοποιούνται ως εχθροί μας και όσοι ευυπόληπτοι πολίτες ενισχύουν το κατασταλτικό έργο της αστυνομίας.

Κομμάντο Νυχτερινής Σύγχυσης»


Πηγή:  http://www.zougla.gr/