Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Μόνο για νίκη η Skoda Ξάνθη

Για πρώτη φορά την φετινή σεζόν παίζει στην έδρα της με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Τα τελευταία νέα της ομάδας πριν από τον αγώνα στα Πηγάδια...




Έτοιμη για τον πρώτο φετινό αγώνα εντός έδρας είναι η Skoda Ξάνθη που αντιμετωπίζει σήμερα στο γήπεδό της στα Πηγάδια την ομάδα του Πανιωνίου στις 16:00 (ΝΕΤ), ματς για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Στην πρώτη αγωνιστική, η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά κατάφερε να πάρει ισοπαλία εκτός έδρας, απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ η ομάδα της Ν.Σμύρνης, έπεσε θύμα έκπληξης, αφού ηττήθηκε στην έδρα της από την νεοφώτιστη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Το ματς είναι άκρως επικίνδυνο και για τις δύο ομάδες, καθώς οι ξανθιώτες θέλουν μόνο την νίκη, αφού ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα, ενώ η κυανέρυθροι αναζητούν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της χρονιάς.

Στα αγωνιστικά η Skoda Ξάνθη βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο ανεβάζοντας ρυθμούς λίγο πριν και την αναμέτρηση της Κυριακής, εντάσσοντας όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες της στο ενεργητικό της και αναζητώντας τον αντικαταστάτη του Νέιθαν Έλιγκτον για την κορυφή της επίθεσης. Οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα για να έρθει η πρώτη εντός έδρα νίκη, αφού εκτός από τα διαρκείας που έκαναν θραύση φέτος, ο κόσμος μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια από τις πύλες του γηπέδου με τιμή 14€. Από την άλλη η ομάδα του Πανιωνίου, που θα αγωνιστεί στην Ξάνθη μπροστά στο κοινό της, αφού εξασφάλισε εισιτήρια για την θύρα Δ΄ του γηπέδου (εισιτήριο 25€), θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να ξεφύγει από την αρνητική αρχή που έκανε πριν δύο εβδομάδες.

Οι δύο προπονητές ανακοίνωσαν την αποστολή της ομάδας που θα αγωνιστεί την Κυριακή, με τον Νίκο Κεχαγιά να κλείνει την 18αδα με τους εξής ποδοσφαιριστές: Γκσπούρνιγκ, Μπόατενγκ, Μπεκαμένγκα, Μπέρτο, Κωστούλα, Τζάγκι, Στιούαρτ, Σάντος, Κατόνγκο, Λυμπερόπουλο, Μπούγκα, Στρμπά, Μαρσελίνιο, Πόι, Αντεφέμι, Κομεσίδη, Σουάνη και Βασιλακάκη.

Από την άλλη μεριά ο Μίχαελ Στόρε θα συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας του 20 ποδοσφαιριστές για παν ενδεχόμενο από τους οποίους 2 θα αποκλείσει λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Αυτοί είναι οι: Μάχο, Μπέλιτς, Μανιάτης, Λάτκα, Σιόβας, Βαρό, Κουμόρτζί, Τσότσαλιτς, Βάζ Τε, Γουνδουλάκης, Ριέρα, Μπάλαμπαν, Κοντόες, Κούρντι, Κολοβός, Κούκετς, Χίκα, Όμο, Σαλαλί, Αναστασόπουλος.

Η προϊστορία των τελευταίων τριών χρόνων είναι με την μεριά των κυανέρυθρων, αφού ο Πανιώνιος κατάφερε και τις τρείς φορές που επισκέφτηκε τα Πηγάδια, να μην χάσει. Το 2007-08 πήρε ένα ανέλπιστο διπλό με σκορ 1-2 αφού η Skoda Ξάνθη μετρούσε 7 συνεχόμενα αποτελέσματα με θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της. Την επόμενη χρονιά η λευκή ισοπαλία στα Πηγάδια ήταν αυτή που μοίρασε από έναν βαθμό σε κάθε ομάδα και πέρυσι στις 08/11/09 ο Μπόσκο Μπάλαμπαν κατάφερε μόνος του να καθαρίσει το παιχνίδι και να δώσει το τρίποντο στην ομάδα του με σκορ 1-2.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κύριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας), με βοηθούς τους κ. Σαραϊδάρη (Μακεδονίας) και κ. Μαγιάννη (Άρτας), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).




Πηγή:   http://www.thrakisport.gr/