Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Κεχαγιάς: «Πλήγμα ο τραυματισμός του Κωστούλα»

Απογοητευμένος από την εμφάνιση των παικτών του ο προπονητής της Ξάνθης

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ οι δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου στα Πηγάδια...



Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Κεχαγιάς, ο οποίος σχολίασε πως θα έπρεπε να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του την αποβολή των Τσότσαλιτς και Ριέρα, ενώ τόνισε πως ο τραυματισμός του Θανάση Κωστούλα, αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τους Ακρίτες, καθώς θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις βδομάδες.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Κεχαγιά:


«Νομίζω ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ κακό για την ομάδα μου, στα πρώτα 30 λεπτά. Μετά το πρώτο 7λεπτο θα έλεγα, είχαμε λάθος επιλογές, πολλά ατομικά λάθη με αποτέλεσμα να δεχθούμε γκολ κι ευκαιρίες.


Όταν έμεινε με δέκα παίκτες ο Πανιώνιος εμείς πιέσαμε, ισοφαρίσαμε, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να κάνουμε την σωστή πάσα ή να παίξουμε πιο γρήγορα. Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα και από την εμφάνιση.


Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε να μας δει αν και τον στεναχωρήσαμε. Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα έχει καλές εμφανίσεις αλλά θα παίρνει και το αποτέλεσμα. Μέσα από τη δουλειά θα γίνουμε καλύτεροι, αλλά αυτό πρέπει να γίνει σύντομα.



Για τον τραυματισμό του Κωστούλα: «Στα δύο πρώτα παιχνίδια είμαστε άτυχοι. Και στον Παναθηναϊκό με τον Έλλινγκτον και τώρα με τον Κωστούλα είχαμε τραυματισμούς. Ο Θανάσης θα λείψει για 6 εβδομάδες περίπου και είναι μεγάλο πλήγμα, αφού έχει και άλλα στοιχεία που μας βοηθούν στο παιχνίδι, όπως είναι η προσωπικότητά του.»



Για το σκληρό παιχνίδι του Πανιωνίου: «Έπαιξε πολύ δυνατά, αυτό φαίνεται και από τις κάρτες που δέχθηκε. Κι εγώ νομίζω ότι η φάση του Ριέρα στο α’ μέρος ήταν απευθείας κόκκινη».