Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Μόνο μια ερώτηση από ΜΜΕ της Θράκης στον Πρωθυπουργό

Δεν βγήκαν σημαντικές ειδήσεις. Μόνο ένα ΜΜΕ της Θράκης έκανε ερώτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ...


Χωρίς να βγουν σημαντικές ειδήσεις ολοκληρώθηκε στο Βελίδειο της Θεσσαλονίκης η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ.

Ο Γ. Παπανδρέου τόνισε ότι δεν θα υπάρξει εξίσωση των φόρων πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, όσο δεν υπάρχει μηχανισμός αναδιανομής,  τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν νέα μέτρα και δεν θα γίνουν νέες περικοπές μισθών.

Ο Γ.Παπανδρέου χαρακτήρισε «καταστροφικό» το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του χρέους, διέψευσε ότι υπάρχουν «ακέφαλα υπουργεία» και επιβεβαίωσε τη συνεργασία του με τον Λουκά Παπαδήμο, που θα είναι άμισθος σύμβουλός του στα Οικονομικά.

 Διέψευσε επίσης ότι σκέφτεται να μετακινηθεί σε αξίωμα στην ΕΕ ή στον ΟΗΕ. Από Μέσο Ενημέρωσης της Θράκης του τέθηκε ένα ερώτημα, από τον Δημοσθένη Δούκα της Δέλτα Τηλεόρασης σχετικά με τους παράνομους μετανάστες.

Ο Γ. Παπανδρέου παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα, έριξε ευθύνες στην τουρκική πλευρά, είπε ότι όλες οι ελληνικές αρμόδιες αρχές είναι σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση αλλά και για να μην παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Αναλυτικά η ερώτηση και η απάντηση του Πρωθυπουργού για την Θράκη όραν διανεμηθεί το απομαγνητοφωνημένο κείμενο.