Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Πέθανε ο πατέρας της Σιμπέλ Μουσταφάογλου

Ισχυρό προσωπικό πλήγμα για την υποψήφια δήμαρχο Κομοτηνής

ΠΟΙΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ;



Από τον απροσδόκητο θάνατο του πατέρα της σημαδεύτηκε η προεκλογική περίοδος για την υποψήφια δήμαρχο του ανεξάρτητου μειονοτικού συνδυασμού Σιμπέλ Μουσταφάογλου. Ο 66χρονος Σαμί Μουσταφάγλου έχασε τη σκληρή και μακροχρόνια μάχη με την αρρώστια του και άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή το πρωί.

Με την ανακοίνωση του θλιβερού γεγονότος βρέθηκαν δίπλα της η οικογένειά της, συγγενείς και φίλοι. Η κηδεία του έγινε το απόγευμα της Κυριακής σε νεκροταφείο της Κομοτηνής. Σε αυτήν παρέστηκαν ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο πρώην βουλευτής ΣΥΝ Μουσταφά Μουσταφά, ο υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, ο υποπρόξενος τουρκικού προξενείου Κομοτηνής Οσκάν Ντουμάν, προξενικοί ακόλουθοι και υπάλληλοι.


Δίπλα στην πενθούσα Σιμπέλ Μουσταφάογλου βρέθηκαν και οι υποστηρικτές του ανεξάρτητου μειονοτικού συνδυασμού, που ηγήθηκαν μαζί της σε αυτή την κίνηση, δηλαδή ο πρόεδρος του κόμματος Ισότητας, Φιλίας και Ειρήνης Μουσταφά Αλί Τσαβούς, ο ψευτομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο επίτιμος πρόεδρος του ανεξάρτητου συνδυασμού και πρόεδρος των «Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης» Σαμί Τοραμάν. Έλειπαν όμως από κοντά της μακροχρόνιοι συνεργάτες της, όπως ο νομάρχης Ροδόπης Άρης Γιαννακίδης, ο αντινομάρχης Μεχμέτ Δεβετζήογλου, ο πρώην βουλευτής Γκαλήπ Γκαλήπ και πολλοί άλλοι.