Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Γιώργος Παυλίδης: "Διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες"

Σε επίσημη δήλωση προχώρησε πριν λίγο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ για το εκλογικό αποτέλεσμα που διαμορφώνεται

Τι δήλωσε πριν στη Νομαρχία Ξάνθης;



Τη βεβαιότητά του για νίκη της παράταξής του εξέδρασε ο Γιώργος Παυλίδης πριν λίγο στην αίθουσα Τύπου της Νομαρχίας Ξάνθης, κάνοντας ταυτόχρονα επίθεση  σε όσους διέδιδαν άνετη επικράτηση του συνδυασμού του ΠΑΣΟΚ.

«Οι εκλογές της πρώτης Κυριακής για την ανάδειξη των περιφερειακών αρχών της Α.Μ.Θ. μέχρι αυτή την ώρα (σ.σ. περίπου στο 40% των εκλογικών τμημάτων) μας αναδεικνύουν νικητές.

Οι πολίτες των 6 περιοχών διαψεύδουν τις Κασάνδρες, τους δημοσκόπους και όσους προπαγάνδιζαν εδώ και καιρό νίκη των αντιπάλων μας. Λυπάμαι πολύ. Ή δεν γνωρίζουν τη δουλειά τους, ή επιδίδονται στο σπορ της βαριάς προπαγάνδας σε βάρος των πολιτών.

Τη δεύτερη Κυριακή θα είμαστε νικητές. Καλούμε τους πολίτες να συσπειρωθούν απέναντι στου μηχανισμούς, απέναντι σε κάθε μορφής εξουσία και ενάντια στις πολίτικές της φτώχειας και της ανέχειας που εισήγαγε το μνημόνιο.

Να δρομολογήσουμε πολιτικές για την ανάπτυξη αυτού του τόπου, κόντρα σε μεθοδεύσεις, κόντρα σε εκείνους που θέλουν να ποδηγετήσουν τη λαϊκή βούλης. Καλώ τους πολίτες να μην απέχουν, να συπειρωθούν γύρω μας.


Μετά την πρώτη ανατροπή, είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη νίκη».