Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Νέα ανατροπή: ο Αλεξανδρής τελικά δεύτερος παρά την κάρτα της Singular Logic

Λέγεται ότι η διαφορά είναι κάτω από τους 100 σταυρούς

Παραδέχεται ήττα και ο Κογιομτζής, που με άνωθεν εντολή κατεβάζει τους τόνους

Γκρίνια για το ρόλο Ντόλιου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Το θρίλερ καλά κρατεί στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, αφού παρά την κάρτα που έχει βγάλει το υπουργείο Εσωτερικών με τελικό αποτέλεσμα που δίνει τον επίσημο υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κογιομτζή να αποκλείει για τρεις ψήφους από τον δεύτερο γύρο τον αντάρτη του ΠΑΣΟΚ και απερχόμενο δήμαρχο Γιώργο Αλεξανδρή, η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Το αποτέλεσμα που έχει το επιτελείο του Γ. Αλεξανδρή φέρνει αυτόν δεύτερο με διαφορά αρκετά μεγαλύτερη από τους τρεις ψήφους αλλά σαφέστατα κάτω από τους 100. Μετά από τηλέφωνα που έγιναν όλες οι πλευρές (Νομαρχία, Πρωτοδικείο) επιβεβαιώνουν ότι ο Αλεξανδρής θα είναι τελικά στον β’ γύρο των εκλογών, αντίπαλος του Ευάγγελου Λαμπάκη.

Τα πανηγύρια καλά κρατούν στο εκλογικό του Αλεξανδρή, ενώ πριν λίγο και κύκλοι του Κογιομτζή λέγεται ότι άρχισαν να παραδέχονται ήττα. Αυτό μάλιστα λέγεται ότι γίνεται με άνωθεν εντολές, αφού την συντριπτική ήττα του ΠΑΣΟΚ στην Αλεξανδρούπολη αλλά και στις Περιφερειακές Εκλογές στον Έβρο τη χρεώνεται σε μεγάλο βαθμό ο Υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος. Και από το ΠΑΣΟΚ ούτως ή άλλως μιλάνε για αποτυχία, ακόμα και αν πέρναγε ο Κογιομτζής στον β’ γύρο και δεν θέλουν να ξύσουν πληγές.

Ωστόσο ο Ντόλιος τυγχάνει και πολιτικός προϊστάμενος όλων αυτών που βγάζουν τα αποτελέσματα στο Υπουργείο Εσωτερικών. Και μάλλον εκτίθεται όσο δεν αλλάζει το τελικό αποτέλεσμα που εξακολουθεί να δίνει η Singular Logic στην Αλεξανδρούπολη και σύμφωνα με το οποίο ο Κογιομτζής είναι τρεις ψήφους πάνω από τον Αλεξανδρή...