Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Μπαίνει σε λίγο το 2011 αλλά για την "Κοινωνική Συμμαχία" έχουμε ακόμα... προεκλογική περίοδο!!!

Έστειλαν ανακοίνωση με τις δηλώσεις των αντιπεριφερειαρ-χών του Αρη Γιαννακίδη μετά την χθεσινή ορκωμοσία, επισημαίνοντας ότι "το παρόν αποτελεί δελτίο τύπου για την προεκλογική κίνηση του υποψηφίου"
                                ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ


Θέμα: «Δηλώσεις Αντιπεριφερειαρχών στην ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης»



Γιάννης Ξανθόπουλος – Αντιπεριφερειάρχης Δράμας

Ξεκινάμε σήμερα προκειμένου ν’ ανταποκριθούμε στο δύσκολο ρόλο μας, που είναι η υπηρέτηση της αιρετής Περιφέρειας. Ξεκινάμε πιστεύοντας στην Περιφερειακή Συνείδηση και ελπίζοντας ότι θα κατορθώσουμε να κατακτήσουμε και να σφυρηλατήσουμε την ενιαία Περιφερειακή Συνείδηση, που είναι και το μεγάλο στοίχημα της παράταξης μας, ώστε να πετύχουμε και την ανάπτυξη του συνόλου της Περιφέρειας της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, αλλά πρώτιστο και για εμάς τους Δραμινούς να πετύχουμε την άρση της ενδοπεριφερειακής ανισότητας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι τελικά θα τα καταφέρουμε!


Αρχέλαος Γρανάς - Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας

Από δω και πέρα θα ανασκουμπωθούμε και θα σηκώσουμε τα μανίκια μας, έτσι ώστε να εργαστούμε σκληρά, με αφετηρία αυτή τη νέα χρονιά που προμηνύεται δύσκολη, να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών της Καβάλας και της ολόκληρης της Περιφέρειας. Εμείς πραγματικά θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις στα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας. Δεσμευόμαστε ότι θα παλέψουμε σε οτιδήποτε είναι αντίθετο σε αυτά τα οποία εμείς, τόσα χρόνια πρεσβεύουμε και σε αυτά που έχουμε υποσχεθεί στους πολίτες και στους εαυτούς μας».


Φώτης Καραλίδης – Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης

Σας εύχομαι όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Εύχομαι να σας έχουμε όλους κοντά μας για καλόπιστη κριτική όλο το διάστημα της θητείας μας. Η σημερινή μέρα (της ορκωμοσίας) είναι ιστορική για όλους. Πάνω απ’ όλα για εμάς που συμμετείχαμε σ’ αυτήν την διαδικασία και για την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπου ο θεσμός της αιρετής Περιφέρειας δημιουργεί τις προϋποθέσεις να υποστείλουμε τα «εγώ» μας, τις τοπικές οξύτητες και ν’ αναδείξουμε το «εμείς». Πιστεύω ότι έγκειται σε όλους εμάς να δείξουμε ότι μπορούμε. Πιστεύουμε στον θεσμό και γι’ αυτό θα παλέψουμε. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος μάρτυρας να αποδειχθούνε όλα αυτά τα πράγματα.


Γεωργία Νικολάου – Αντιπεριφερειάρχης Έβρου

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να υπηρετεί κανείς το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και μάλιστα τον «Καλλικράτη» στην αρχή του και σε μια εξαιρετικά σημαντική στιγμή για την χώρα μας.


Παύλος Δαμιανίδης – Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης

Είναι μια μέρα τιμής αλλά και ευθύνης για όλους μας. Αναλαμβάνουμε έναν νέο θεσμό, ο οποίος έχει να δώσει πολλά στην χώρα. Είναι μια επανάσταση για το διοικητικό μοντέλο της Ελλάδας. Μέσα απ’ αυτόν τον θεσμό, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να υπηρετήσουμε τον πολίτη που μας εμπιστεύθηκε αυτή την πολύ σημαντική θέση.


Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού

Το παρόν αποτελεί δελτίο τύπου για την προεκλογική κίνηση του υποψηφίου και δεν αποτελεί εντολή δημοσίευσης στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα της Περιφέρειας.


.