Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2010

Ξυνίδης - Γιαννακίδης - Καραλίδης βρέθηκαν στη Δημοτική Αγορά Ξάνθης

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, Ο ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΞΑΝΘΗΣ;Επίσκεψη στη Δημοτική Αγορά πραγματοποίησαν το πρωί της Παραμονής Πρωτοχρονιάς ο Αν. Υπουργός Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης, ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Φώτης Καραλίδης.

Οι τρεις άνδρες συνομίλησαν με τους επαγγελματίες της δημοτικής αγορά, αρχής γενομένης από τον Πρόεδρο των Κρεοπωλών Ξάνθης Γιώργο Μπατζακίδη καθώς και πελάτες της αγοράς. Κατά την έξοδό τους μίλησαν στους δημοσιογράφους, εκφράζοντας της αισιοδοξία τους για το νέο έτος:

Σωκράτης Ξυνίδης: «Ξέρουμε ότι υπάρχουν δυσκολίες στην αγορά και όλη αυτή η δημοσιονομική πολιτική κοστίζει και το χρήμα που κυκλοφορεί είναι λίγο. Σύντομα αυτά τα δύσκολα φετινά Χριστούγεννα και τη φετινή Πρωτοχρονιά θα τα θυμόμαστε ως μια χρονιά που μπήκαν οι βάσεις για μια νέα Ελλάδα.»

Άρης Γιαννακίδης: Ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης ανέφερε μεταξύ άλλων για τη νέα χρονιά: «Σε αυτή τη συγκυρία πρέπει να αναδείξουμε την αισιοδοξία και το χαμόγελο. Προσπαθούμε με την επίσκεψη εδώ όπως και στην Καβάλα αύριο, να εμπεδώσουμε την περιφερειακή συνείδηση και μέσα από τη συνύπαρξη όλων των πολιτών και των δυνάμεων του τόπου να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για να φέρουμε ξανά το χαμόγελο στον κόσμο. Έλάτες όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μια καλύτερη Περιφέρεια.

Φώτης Καραλίδης: «Σε ότι αφορά στον καινούριο θεσμό της Π.Ε. Ξάνθης καλούμαστε να ασκήσουμε τα καθήκοντά μας από σήμερα. Υπάρχει και διάθεση και πίστη και θα τα καταφέρουμε. Ο νέος οργανισμός δημιουργεί μια νέα διάσταση και , ήδη, τα όποια προβλήματα υπήρξαν από αυτή τη μετάβαση αντιμετωπίστηκαν. Από τη Δευτέρα θα λειτουργούν οι υπηρεσίες της Νομαρχίας με νέο Πρωτόκολλο.» είπε μεταξύ άλλων ο πρώτο Αντιπεριφερειάρχης της Ξάνθης.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/