Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Τον Νίκο Μπουτζίκο απέκτησε ο Πανθρακικός

Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που υπέγραψε για ενάμισι χρόνο στην ομάδα της Κομοτηνής;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ


Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει πως συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Μπουτζίκο για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου διάρκειας 1,5 έτους. Ο ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου.


Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή

Ο Νίκος Μπουτζίκας γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 1989 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Σε ηλικία 17 ετών υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Παναθηναικού όπου και αγωνίστηκε για 2 χρόνια. Στη συνέχεια συμμετέχει με την ομάδα της Κέρκυρας για 2 χρονιές ( 2008-2009 και 2009-2010) στο πρωτάθλημα της Β! Εθνικής κατηγορίας. Ο Νίκος Μπουτζίκας έχει ύψος 1.74 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού.


Δηλώσεις

Ο ποδοσφαιριστής μετά την συμφωνία με τον Πανθρακικό πραγματοποίησε τις παρακάτω δηλώσεις: "Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Πανθρακικού που από την πρώτη στιγμή με προσέγγισαν επαγγελματικά και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον προπονητή της ομάδας Εμίλιο Φερέρα αλλά και τους νέους συμπαίχτες μου. Πιστεύω θα προσαρμοστώ εύκολα και θα συμβάλλω με την παρουσία μου στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η Διοίκηση".

.