Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Γ. Παυλίδης: "Όχι σε διόδια εντός της Περιφέρειας ΑΜ-Θ"

Έντονη αντίδραση του υποψηφίου Περιφερειάρχη στην πρόθεση για διόδια σε Κομοτηνή και Παγγαίο μέσα στο επόμενο τρίμηνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ




Την αντίδραση του Νομάρχη Ξάνθης και υποψηφίου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης Γιώργου Παυλίδη προκάλεσαν οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των διοδίων, με την επισημοποίηση της κατασκευής νέων σταθμών διοδίων σε Κομοτηνή, Παγγαίο, Νυμφόπετρα επί της Εγνατίας Οδού.

Ο Γιώργος Παυλίδης σε δήλωσή του ασκεί ιδιαίτερα κριτική στην κυβέρνηση και ζητά να μην υπάρχουν διόδια εντός των ορίων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ. Αναλυτικά, η δήλωση που διανεμήθηκε από το Γραφείο Τύπου έχει ως εξής:



Με αφορμή δημοσιεύματα με δηλώσεις υπευθύνων της Εγνατίας Α.Ε. και της Κυβέρνησης, ότι προχωρεί η εγκατάσταση σταθμών διοδίων εντός της περιφέρειάς μας, ο Γιώργος Παυλίδης δήλωσε:

«Εμμένουν στην εισπρακτική λογική των διοδίων επί της Εγνατίας. Εμμένουν στο κλείσιμο των στρατιωτικών νοσοκομείων. Εμμένουν στη συγχώνευση των νοσοκομείων, με άγνωστα σχήματα, μέχρι τώρα. Επικαλούνται την Ευρωπαϊκή Ένωση, προφανώς εννοούν τις υπογραφές τους να πληρώνουμε μέχρι προχθές για πέντε (5) χρόνια, τώρα έως το 2024. Οι συνοδοιπόροι τους σιωπούν. Η μετακίνηση εντός της Περιφέρειας, για οφειλόμενες υπηρεσίες, για λόγους υγείας, για όλα, πληρώνεται. Όσα επικαλούνται περί Ε.Ε. δεν μπορούν να ισχύουν. Δυστυχώς αθροίζουμε πρωτόγνωρες εισπρακτικές καταστάσεις, θα πληρώνουμε παντού δίχως ανταπόδοση. Που μας πάνε;».

.