Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Συγκέντρωση της Κίνησης ενάντια στα Διόδια σήμερα στην Ξάνθη


ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

ΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ;


Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ξάνθης συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, στις 19.30 στο καφέ Φίλοιστρον που βρίσκεται στην οδό Σμηναγού Μητράκη στην Ξάνθη. (απέναντι από την Εθνική Τράπεζα).

Στη συνάντηση θα συζητηθούν τα εξής θέματα:

Ενημέρωση για το Πανελλαδικού Συντονιστικό Όργανο Επιτροπών ενάντια στα διόδια και εκλογή εκπροσώπων για την 7μελή Εκτελεστική Γραμματεία του Πανελλαδικού Οργάνου, στην οποία συμμετέχει η Κίνηση της Ξάνθης Αντιμετώπιση των νέων εξελίξεων που υπάρχουν μετά την επίσπευση της εγκατάστασης μετωπικών (συμβατικών) διοδίων στις περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στην υπόλοιπη Εγνατία Δρομολόγηση επαφών με φορείς της περιοχής. . Ενθάρρυνση νέων κινήσεων σε άλλες περιοχές.

 Η Κίνηση θα επιχειρήσει να καθορίσει τη στάση που θα τηρήσει απέναντι στις εξελίξεις και να προγραμματίσει τον τρόπο δράσης της στο επόμενο χρονικό διάστημα. Η συνάντηση αυτή και όλες οι συναντήσεις -που στο εξής θα προαναγγέλονται- θα είναι ανοιχτές για τον Τύπο καθώς επίσης και για άλλους ενεργούς πολίτες που επιθυμούν να συνδράμουν τις προσπάθειες της επιτροπής.

Η Κίνηση Πολιτών δεν διαθέτει κάποιου είδους θεσμική ηγεσία, διοικείται συλλογικά και απαρτίζεται από πολίτες όλων των πολιτικών, επαγγελματικών και κοινωνικών ομάδων της Ξάνθης με μοναδικό κριτήριο το ενδιαφέρον για το σοβαρό πρόβλημα των διοδίων.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/