Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Με στόχο το αποτέλεσμα η Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη

Στις 3.00 το μεσημέρι ξεκινά η αναμέτρηση Πανιωνίου - Skoda για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΝΕΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ


Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα ταξιδεύει η Skoda Ξάνθη στην Νέα Σμύρνη για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο (09/01 ώρα 15:00ΝΟVΑ), αφού οι Ξανθιώτες θέλουν να αφήσουν πίσω το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό και να πάρουν βαθμούς από τους Κυανέρυθρους, που θα τους ανεβάσουν πολύ στην βαθμολογία. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου θα κυνηγήσει το τρίτο εκτός έδρας τρίποντο με σχεδόν γεμάτη την φαρέτρα του, αφού ο μόνος απόντας θα είναι ο Σάντος, που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Στα αγωνιστικά ο Έλληνας τεχνικός θα κάνει λογικά κάποιες αλλαγές στην βασική 11αδα, αφού επιστρέφει και ο Κώστας Φλίσκας που ήταν τιμωρημένος και θα πιθανόν να αγωνιστεί ως βασικός. Για μια θέση στα δεξιά υπάρχει έντονος ανταγωνισμός με τους Μπέρτο και Κομεσίδη να παίζουν εναλλάξ πολλά παιχνίδια πάντα υπάρχει ερωτηματικό για εκείνη την θέση. Στα υπόλοιπα ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε τους 19 εκλεκτούς του, αφήνοντας εκτός τους Βρονταρά, Μάνταλο, Σταθάκη, Τσουμάνη, Καθάριο, Αλτιπαρμακόφσκι, Ζαρόπουλο και Καριόκα, καθώς και τον τραυματία Σάντος. Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Γκσπούρνινγκ, Λυμπερόπουλος, Αντεφέμι, Μπεκαμένγκα, Μπόατενγκ, Μπούγκα, Τζάγκι, Κατόνγκο, Μαρσελίνιο, Πόι, Κιντάνα, Στιούαρτ, Βάλλας, Βασιλακάκης, Κομεσίδης, Κωστούλας, Μπέρτος, Σουάνης και Φλίσκας.

Από την άλλη μεριά ο Τάκης Λεμονής δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Μανιάτη που μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό, όμως θα έχει τον Κουμορτζί, που παρά την μετακίνησή του στην ομάδα του Πειραιά, θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Ενώ όπως όλα δείχνουν ο Πανιώνιος θα έχει στην διάθεση του και τον Μήτρογλου για το υπόλοιπο της σεζόν, πάντως όπως και να΄χει δεν θα αγωνιστεί απέναντι στην Ξάνθη.

Μπορεί στο περσινό ματς η Skoda Ξάνθη να έφυγε άπραγη από την Νέα Σμύρνη, όπου και ηττήθηκε με το βαρύ 3-0, όμως η τα τελευταία 5 χρόνια η Ξάνθη έχει βρει πηγή βαθμών στην συνοικία της Αθήνας, αφού έχει κερδίσει 3 από τις 5 αναμετρήσεις, με αποκορύφωμα την προπέρσινη με το γκολ του Ταϊντέρ στο πρώτο λεπτό πίσω από το κέντρο.


Πιο αναλυτικά:

2005-06 Πανιώνιος - Skoda Ξάνθη 0-2 (Μπαϊκαρά, Έμερσον)

2006-07 Πανιώνιος - Skoda Ξάνθη 0-2 (Μάνσο, Φογκάσα)

2007-08 Πανιώνιος - Skoda Ξάνθη 3-2 (Πλέτς, Τζιμπούρ, Γουνδουλάκης - Ραντζίσκι 2)

2008-09 Πανιώνιος - Skoda Ξάνθη 0-1 (Ταϊντέρ)

2009-10 Πανιώνιος - Skoda Ξάνθη 3-0 (Κουμορτζί, Λάτκα, Μπάλαμπαν)


Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Κάκος (Κέρκυρας), με βοηθούς τους κ. Πάνου (Αιτ/νίας) και κ. Φραγκιαδάκης (Δωδ/σου), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Χαραλαμπίδης (Καβάλας).


Πηγή:   http://www.thrakisport.gr/




Συντάκτης: Δημήτρης Καρακασίδης