Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Οι Θρακιώτες διαιτητές που σφυρίζουν σήμερα και αύριο

Αλλά και αυτοί που θα διευθύνουν τους αγώνες της Ξάνθης και του Πανθρακικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Ο Τάσος Κάκος του Συνδέσμου Διαιτητών Κέρκυρας ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ να σφυρίξει την κυριακάτικη αναμέτρηση Πανιωνίου - Ξάνθης για το πρωτάθλημα της Super League. Βοηθοί διαιτητές θα είναι οι Γρηγόρης Πάνου Αιτωλοακαρνανίας και Λεωνίδας Φραγκιαδάκης Δωδεκανήσου. Τέταρτος διαιτητής στην αναμέτρηση θα είναι ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης του Συνδέσμου Καβάλας και παρατηρητής ο Ιωάννης Τσαχειλίδης του ΣΔ Πειραιά.

Για το πρωτάθλημα της Football League, τον αγώνα του Πιερικού με τον Πανθρακικό θα σφυρίξει ο Ευάγγελος Κιοτζένης του Συνδέσμου Διαιτητών Καβάλας. Βοηθοί στην αναμέτρηση θα είναι οι Ιωάννης Σταματόγλου και Βασίλης Καραβασίλης , επίσης του Συνδέσμου Καβάλας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αντώνιος Βαλιώτης του Συνδέσμου Διαιτητών Λάρισας και παρατηρητής διαιτησίας ο Λουκάς Διαμαντόπουλος από τον σύνδεσμο Μακεδονίας.

Ο Χρήστος Γκρανάς του Συνδέσμου Διαιτητών Θράκης θα σφυρίξει τον αγώνα Αγροτικού Αστέρα - Εθνικού Πειραιά, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ευόσμου το μεσημέρι της Κυριακής. Θα έχει ως βοηθούς τους Αντώνη Δαλούκα και Κωνσταντίνο Πετρόπουλο του Συνδέσμου Θεσσαλίας. Τέταρτος ορίστηκε ο Στέφανος Μαντάκης του Συνδέσμου Ημαθίας και αναπληρωτής ο Γιώργος Ιωαννίδης του Συνδέσμου Ηρακλείου.

Θρακιώτικες παρουσίες θα υπάρχουν σε δύο ακόμα αναμετρήσεις αυτής της αγωνιστικής της Football League. Στα Γιάννενα ο κομοτηναίος Ιωάννης Τοπυζης θα είναι τέταρτος διαιτητής του δευτεριάτικου μεγάλου ντέρμπι ΠΑΣ - ΟΦΗ, όπου παρατηρητής θα είναι ο Αθανάσιος Βέλιος του Συνδέσμου Ξάνθης, ενώ μια ημέρα νωρίτερα ο Γιώργος Κυριαζίδης του Συνδέσμου Έβρου θα είναι τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης Δόξας Δράμας - Αναγέννησης Καρδίτσας.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/