Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Τελικός κυπέλλου στην Ορεστιάδα!

Οριστικοποιήθηκε από την Ομοσπονδία Βόλεϊ
Το κυριότερο; Έγινε η κλήρωση των ημιτελικών και αποφεύχθηκε αγωνας Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού (μην έρθουν και μας τα σπάσουν)
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Οριστικοποιήθηκε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ η ανάθεση του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας βόλΛεΫ των ανδρών στην πόλη της Ορεστιάδας. Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 7μμ και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ.Η κλήρωση κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι τα εξής:

ΠΑΟΚ - Ηρακλής και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Οι ημιτελικοί αγώνες (που είναι μονά νοκ άουτ παιχνίδια στις έδρες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού αντίστοιχα) θα διεξαχθούν στις 2 Μαρτίου.

Η διοίκηση των «πράσινων» ου Έβρου είχε καταθέσει φάκελο για την υποψηφιότητα της διοργάνωσης και η Ομόσπονδοι του βόλεϊ, έδειξε έμπρακτα ότι δεν ξεχνά την προσφορά της Ορεστιάδας στο ελληνικό βόλεϊ και την επιβραβεύει με την ανάληψη σημαντικών διοργανώσεων. Να μην ξεχνάμε ότι το νέο κλειστό γήπεδο της Ορεστιάδας έχει φιλοξενήσει το Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών το 2004 με νικητή τον Ηρακλή, το Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών το 2008 με νικητή τον Παναθηναϊκό, το All Star Game το 2006, καθώς και αγώνες των Εθνικών μας ομάδων (Ανδρών -Γυναικών) στο European League το 2009.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/