Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Έχασε την ευκαιρία η Ξάνθη, αλλά θα έχει και άλλες

"Κακό αλλά όχι καταστροφικό" χαρακτήρισε το αποτέλεσμα με την ΑΕΛ ο τεχνικός της Skoda

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ


Η Ξάνθη έχασε την ευκαιρία να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της απέναντι στη Λάρισα και καλείται στις επόμενες αγωνιστικές να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς για να αποφύγει τον περυσινό εφιάλτη.


Ο τεχνικός των ακριτών, Νίκος Παπαδόπουλος χαρακτήρισε κακό το αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΛ αλλά όχι καταστροφικό.

Άλλωστε η Ξάνθη μπορεί να μην κατάφερε να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της αλλά και η ισοπαλία δεν ήταν το χειρότερο αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα στην συνέχεια πάντως προσφέρει τη δυνατότητα στους Θρακιώτες να υλοποιήσουν πιο νωρίς τον πρώτο τους στόχο, την παραμονή τους στην Σούπερ Λίγκα.

Συγκεκριμένα την επόμενη αγωνιστική, η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ηρακλή, στην 25η αγωνιστική θα υποδεχτεί την Κέρκυρα και την 26η θα αγωνιστεί στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, το εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο αγώνας στην Καβάλα με την τοπική ομάδα και στο φινάλε η συνάντηση με τον Άρη στα Πηγάδια.

Στόχος είναι η ομάδα να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τους βαθμούς που χρειάζεται και να αποφύγει τα καρδιοχτύπια στις τελευταίες αγωνιστικές.

Η εμφάνιση στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ δεν ικανοποίησε την τεχνική ηγεσία αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας και πλέον στο γήπεδο όπου πέρυσι η Ξάνθη είχε "σφραγίσει" την παραμονή της απέναντι στον Ηρακλή,θα επιδιώξει φέτος να κάνει σημαντικό βήμα για τον ίδιο στόχο.

Στα αγωνιστικά, πρωινή αποθεραπεία ακολούθησαν το πρωινό της Δευτέρας οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με την Λάρισα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά και στη συνέχεια σειρά είχαν οι ασκήσεις με μπάλα.
Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν κι έτσι το τεχνικό επιτελείο θα έχει την δυνατότητα να προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα για την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ηρακλή (17:15) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.


Πηγή:  http://www.sport24.gr/