Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Τιμωρία πέντε αγωνιστικών για «Τορο»


Βαριά καμπάνα για τον ξανθιώτη ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού

Ποιους αγώνες χάνει και σε ποιον θα επιστρέψει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Με ποινή αποκλεισμού πέντε αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης για την αποβολή του στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Καραϊσκάκη, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο ξανθιώτης διεθνής αμυντικός τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την πράξη του να χτυπήσει τον Λέτο και με δύο επιπλέον επειδή ήταν αρχηγός της ομάδας.

Κατόπιν αυτής της τιμωρίας, ο θρακιώτης δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε για τα πέντε επόμενα παιχνίδια της ομάδας του στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο (εκτός έδρας), τον Εργοτέλη (εντός), τον ΠΑΟΚ (εκτός), την ΑΕΚ (εντός) και την Καβάλα (εντός).

Έτσι, θα επιστρέψει στην αναμέτρηση της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ αν δεν προκύψει κάτι έκτακτο, θα συμμετέχει κανονικά και στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, στο οποίο αναμένεται ο Ολυμπιακός να κάνει τον γύρο ου θριάμβου ως ο νέος πρωταθλητής.

Ο ίδιος ο «Τορο» έχει επιστρέψει από την Τρίτη στην Αθήνα και μετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας, μετά το ρεπό της περασμένης Κυριακής και Δευτέρας, εξαιτίας του οποίοι είχε ανέβει στην Ξάνθη και έτσι απουσίαζε από το σπίτι του τα ξημερώματα της 21ης Φαβρουαρίου, όταν άγνωστοι επιτέθηκαν με μολότοφ στην πολυκατοικία στην οποία διαμένει.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα βεντέτας του ξανθιώτη με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θεωρείται λήξαν και δεν επηρεάζει στο ελάχιστο τις σχέσεις εντός της Εθνικής Ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σωτήρης Νίνης σχολίασε: «Έχουμε μιλήσει με τον Τοροσίδη, έχει ζητήσει συγγνώμη. Έχει κλείσει η ιστορία με τον Βασίλη, έχει ζητήσει συγγνώμη. Πρέπει να μείνουμε στα άλλα πιο σοβαρά ζητήματα που έχουν να κάνουν με το ελληνικό ποδόσφαιρο...», ενώ σε ανάλογο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του αρχηγού της Εθνικής Γιώργου Καραγκούνη.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/