Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Νέες επιτυχίες για το ΑΣ Δημοκρίτειο στην πάλη

Γιατί είναι ικανοποιημένοι οι άνθρωποι του συλλόγου της Κομοτηνής;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Νέες επιτυχίες σημείωσε το Α.Σ Δημοκρίτειο, που συμμετείχε στη δεύτερη φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων πάλης που διεξήχθη στην Λάρισα από τις 25 μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου. Δύο από τους τέσσερις αθλητές του συλλόγου κατάφεραν και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία παίδων 85 κιλά ελευθέρα ο Ναζή Ιμπίς κατέλαβε την 1η θέση σ και προκρίθηκε στην τελική φάση που θα γίνει στην Αθήνα στις 8 Μαίου. Την πρόκριση για την επόμενη φάση πήρε και ο Ηλίας Φωτιάδης στην κατηγορία + 85 κιλά ελληνορωμαική, καθώς κατέλαβε τη 2η θέση και μαζί το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Δεν μπόρεσαν να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση οι Σπάρτακος Οικονομίδης και Γκάρυ Ταγκαλίδης παρά τις καλές εμφανίσεις. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στους προπονητές του συλλόγου, που βρίσκονται δίπλα στους αθλητές, προπονητικά αλλά και ψυχολογικά και είναι οι Θόδωρος Καρυπίδης ( προπονητής ελευθέρας) και Μπάρμπας Ιωάννης (ελληνορωμαική).

Ο Γιάννης Μπάρμπας, δήλωσε ικανοποιημένος για την παρουσία και παρουσιάστηκε αισιόδοξος για το μέλλον του συλλόγου '' Καταρχήν θα πρέπει να ευχαριστήσω όλη την διοίκηση του συλλόγου που είναι συνεχώς κοντά μας και προσπαθεί με τον τρόπο της να συμπαρασταθεί στις προσπάθειες των αθλητών αλλά και εμάς των προπονητών. Οι συνθήκες προπόνησης είναι ιδανικές και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι είναι από τις καλύτερες της Ελλάδας. Ο σύλλογος έχει καταφέρει από το 2002 να σημειώσει μεγάλες επιτυχίες σε πανελλήνιο και διεθνή επίπεδα και να βοηθήσει στο να ακουστεί η πόλη της Κομοτηνής. Πλέον συνεχίζουμε τις καθημερινές προπονήσεις και προετοιμαζόμαστε για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις τόσο των αθλητών που διακρίθηκαν όσο και των υπολοίπων παλαιστών του συλλόγου. ''


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/