Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Νέα αρχή με Παντελίδη για τον Πανθρακικό

Κρίσιμο ματς για την αποφυγή περιπετειών στην Αθήνα με τον Εθνικό Αστέρα


ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ


Με στόχο ένα νέο ξεκίνημα με τον Σάββα Παντελίδη στο τιμόνι του Πανθρακικού, η ομάδα της Κομοτηνής αναχώρησε χθες για την Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 27/03 (16:00) στην Καισαριανή τον Εθνικό Αστέρα. Ο έμπειρος τεχνικός, μπορεί να μην γνωρίζει καλά την ομάδα , καθώς δεν συμπλήρωσε καν μια εβδομάδα δουλειάς στην Κομοτηνή.

Χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού με τον έμπειρο τεχνικό να ανακοινώσει τα ονόματα αυτών που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα και είναι οι Κριστ, Μάλκι, Νικέζ, Αρσενίεβιτς, Ούλμερς, Μπουτζίκος, Ρομπέρ, Ανδριόλας, Βαγγελόπουλος, Ζησόπουλος, Κανωτίδης, Κουτσόπουλος, Λιαπάκης, Νατσούρας, Ρεκλείτης, Σίμωσης, Σουλτανίδης και Τζιωρτζιόπουλος.

Απόντες από αυτήν την αναμέτρηση είναι ο Ορλάντο, ο Πετρέσκου και ο τιμωρημένος Περπερίδης ενώ μετά από 4 εβδομάδες στην αποστολή συγκαταλέγεται ο Λιαπάκης.

Την αναμέτρηση διευθύνει ο κύριος Κύρκος του συνδέσμου Ηπείρου με βοηθούς τους κυρίους Φλώρο (Ηπείρου) και Χουλιάρα (Αιτ/νιας) και τέταρτο τον κύριο Κορδολαίμη (Πειραιά)


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/