Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Δραπέτευσε με νίκη ο Πανθρακικός επί του Εθνικού Πειραιά

Νίκη με 1-2 για την ομάδα της Κομοτηνής στο γήπεδο του Ελληνικού Σημαντικό "τρίποντο" για την παραμονή στην κατηγορία

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Μια πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή του, χωρίς να μπλέξει στην διαδικασία των πλέϊ άουτ πέτυχε ο Πανθρακικός.

Η ομάδα της Κομοτηνής, επικράτησε με 2-1 του Εθνικού στο γήπεδο του Ελληνικού, στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 31ης αγωνιστικής και έφτασε έτσι στους 41 βαθμούς. Από την άλλη ο Εθνικός παρέμεινε στους 31 βαθμούς και μπήκε σε περιπέτειες, καθώς πλέον είναι μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την ζώνη του απευθείας υποβιβασμού.

Ο Πανθρακικός μπήκε πολύ δυνατά με το ξεκίνημα και μόλις στο 2ο λεπτό, κατάφερε να ανοίξει το σκορ με σουτ του Μάλκι μέσα από την περιοχή, ύστερα από σύγχυση στην άμυνα του Εθνικού.

Στο 37' ο Αρσενίεβιτς με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παγούδη για να κάνει το 0-2 για τον Πανθρακικό.

Ο Εθνικός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 1-2 στο 62', με προβολή του Καραχάλιου από κοντά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Σιλιγαρδάκη.

Ο διαιτητής Ανούσος (Λακωνίας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Παγώνη, Καραχάλιο, Μάλκι και Ρεκλείτη

Εθνικός: Παγούδης, Γκράιμς, Ψιάνος, Παγώνης, Σύρος, Κοκκίνης (46' Καραχάλιος), Σιλιγαρδάκης, Κορακάκης, Τσεμπερίδης, Ουαταρά (78' Βιδάλης), Βασιλόγιαννης.

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Μπουτζίκος, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Κανωτίδης, Ζησόπουλος, Ούλμερς (92' Τζιωρτζόπουλος), Ρομπέρ (76' Κόστα), Αρσενίεβιτς, Μάλκι (60' Ρεκλείτης), Σουλτανίδης.

.