Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Άμεση ήταν η απάντηση του προέδρου των "Xanthifans"

Mε αφορμή την προηγούμενη ανακοίνωση του Χρήστου Πανόπουλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ


Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της δήλωσης του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη Χρήστου Πανόπουλου, ο πρόεδρος του συνδέσμου φιλάθλων «XANTHI FANS», Δημήτρης Αντωνιάδης μιλώντας σημερα στην αθλητική εκπομπή του Γιάννη Τσιλιγκιρίδη στον ραδιοσταθμό LIFE 92,1 FM, σχολίασε την δήλωση του μεγαλομετόχου δηλώνοντας τα εξής:

«Συγχαίρουμε τον κ. Πανόπουλο για αυτή τη δήλωσή του. Ως φίλαθλοι αυτής της ομάδας ζητούμε να βγεί και ο αρχηγός της ομάδας και να ζητήσει δημόσια συγνώμη εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών για την κακή πορεία αλλά και για τη βαριά ήττα μέσα στον Βόλο. Δίπλα στον Πανόπουλο υπάρχουν μισθοφόροι, ατσαλάκωτοι παράγοντες της ΠΑΕ που κάνουν κουμάντο. Εμείς τη Δευτέρα βρεθήκαμε στο προπονητήριο στην προπόνηση της ομάδας στα Πηγάδια και ζητήσαμε να διαβάσουμε την ανακοίνωσή μας στους ποδοσφαιριστές. Οι κύριοι Κασναφέρης και Παπαδημητρίου δεν μας το επέτρεψαν αυτό ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Άρης Πιαλόγλου μόλις μας είδε την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Μετά από αυτό το περιστατικό ζητήσαμε από τους κ.κ. Κασναφέρη και Παπαδημητρίου να έχουμε ραντεβού με τον κύριο Πανόπουλο στα γραφεία του συνδέσμου μας, κάτι που το επιθυμούμε και το αναμένουμε για να συζητήσουμε σοβαρά για την ομάδα μας.

Ο Χρήστος Πανόπουλος θέλει να φτιάξει πράγματα στην ομάδα αλλά με λάθος συμβουλάτορες. Πιστεύω ότι του χρόνου τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα ύστερα και από τη φετινή κρίση στην ομάδα», κατέληξε ο πρόεδρος των «XANTHI FANS» Δημήτρης Αντωνιάδης.



maxitisthrakis.blogspot.