Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Υποχώρησε ο δρόμος στην Βλαχοπούλου της Ξάνθης και "κατάπιε" δύο ΙΧ

Μέσα σε χαντάκι από έργα της ΔΕΥΑΞ έπεσαν τα αυτοκίνητα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου
       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Μέσα σε χαντάκι από έργα της ΔΕΥΑΞ έπεσαν δύο αυτοκίνητα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στην οδό Βλαχοπούλου.

Το κανάλι που είχε ανοίξει για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, στη συμβολή με την οδό Θεμιστοκλέους, στο 5ο Δημοτικό, δεν είχε ακόμη επισκευαστεί και υποχώρησε εξαιτίας της έντονης νεροποντής που πλήττει την περιοχή.

Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί μια μικρή τάφρος, μήκους περίπου 25 μέτρων και βάθους περίπου 40-50 εκατοστών, όπου έπεσε ένα διερχόμενο fiat punto που υπέστη υλικές ζημιές. Λίγη ώρα αργότερα ένα opel astra van, που ήταν παρκαρισμένο, έπεσε μέσα στο ίδιο χαντάκι, χωρίς να προκληθούν σοβαρές ζημιές.

Η Αστυνομία που έφτασε στο σημείο επισήμανε το επικίνδυνο σημείο με κώνους, ειδοποίησε τους ιδιοκτήτες και τη ΔΕΥΑΞ που ήταν ήδη σε επιφυλακή, προκειμένου να αποκαταστήσει τη βλάβη. Από την πρόσκρουση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές και δεν υπήρξε τραυματισμός.


Διαμαρτυρία Βορίδη για τις τρύπες

Στο σημείο βρέθηκε τυχαία ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Βορίδης, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε πως στο προχθεσινό Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ είχε επισημάνει τον κίνδυνο από τα ακάλυπτα σημεία στα έργα του αστικού συνοικισμού και είχε ζητήσει να καλυφθούν, χωρίς αυτό να γίνει με αποτέλεσμα να συμβεί το ατύχημα. Από την πλευρά της η ΔΕΥΑΞ αναφέρει ότι είναι πρόωρο να πέσει άσφαλτος καθώς υποχωρεί διαρκώς το υπόστρωμα.

 

 

 
 
Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/