Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ξεκινά το Σάββατο το νέο Carrefour στο Flamingo Retail Park της Ξάνθης

Μάλιστα, το κορυφαίο πολυκατάστημα της Ευρώπης αρχίζει την λειτουργία του με προσφορές-δώρα σε όλους τους καταναλωτές, «ανατρέποντας» εντελώς το τοπίο των αγορών σε όλη τη περιοχή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Αυτό το Σάββατο 9 Απριλίου η επίσημη «πρεμιέρα» και ιδού δύο λόγια για το δεύτερο πολυκατάστημα που μετά το Praktiker, εγκαθίσταται και λειτουργεί πλέον στην Ξάνθη.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ:  Ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος δραστηριοποιείται στον κλάδο του λιανεμπορίου και των υπηρεσιών. Η εμπορική πολιτική του ομίλου εστιάζεται στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, καθώς και στην ανάπτυξη ολοένα και περισσότερων καινοτόμων δραστηριοτήτων. Η Carrefour Μαρινόπουλος σέβεται την ελευθερία επιλογής του πελάτη, μέσω της ποικιλίας των προϊόντων που προσφέρει, ενώ παράλληλα προτρέπει θετικά τους συνεργάτες της να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, ενθαρρύνοντας τη λειτουργία της επιχειρηματικής δράσης και ευνοώντας την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών.

Η Carrefour στην Ελλάδα κάνει την εμφάνισή της το 2000 με τη συγχώνευση της γαλλικής εταιρίας Carrefour με την ελληνική Μαρινόπουλος, όπου σε λιγότερο από δύο χρόνια γίνεται ο πρώτος όμιλος διανομής σε εθνικό επίπεδο. Σήμερα, ο όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος απασχολεί περισσότερους από 12.500 εργαζόμενους. Το δίκτυο του ομίλου αριθμεί 30 υπερμάρκετ "Carrefour", 269 σουπερμάρκετ Carrefour Μαρινόπουλος, 61 Carrefour Express, 52 5' Μαρινόπουλος, 78 "Ok Anytime" και 94 "Smile". Επίσης, η "Carrefour Credit", εταιρία παροχής πιστώσεων, τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών, είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος με την CREDICOM CONSUMER FINANCE, εξειδικευμένη Τράπεζα στην καταναλωτική πίστη και μέλος του Ομίλου Crédit Agricole.

Έχοντας πολυετή πείρα, άριστη οργανωτική δομή και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος, προσφέρει άρτιες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας, στοχεύοντας στην ικανοποίηση των πελατών. Η φιλοσοφία της εταιρίας τοποθετεί στο επίκεντρο τον καταναλωτή, διατηρώντας μια στάση ευθύνης και σεβασμού απέναντί του. Στην κατεύθυνση αυτή, η Carrefour Μαρινόπουλος αναλαμβάνει πληθώρα πρωτοβουλιών Κοινωνικής Υπευθυνότητας, οι οποίες αντανακλούν το ενδιαφέρον του ομίλου προς το κοινωνικό σύνολο και το περιβάλλον.

Αυτό το Σάββατο 9 Απριλίου από τις 8 το πρωϊ –η πρόβα τζενεράλε θα γίνει τη Παρασκευή-και το Correfour ξεκινάει τη λειτουργία του..

..