Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Εκλογές την Κυριακή στην "Τουρκική Ενωση Ξάνθης"

ΠΕΝΤΕ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΣ;



Με τον Αχμέτ Καρά, ως επικρατέστερο να συνεχίσει εκ νέου στην Προεδρεία της η αποκαλούμενη ως «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» πραγματοποιεί την Κυριακή 10 Απριλίου τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της.

Μόλις ένα από τα μέλη του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, ο Σεφτάπ Χιντ φαίνεται ότι θα θέσει υποψηφιότητα εκ νέου, πλην του Προέδρου. Το διοικητικό συμβούλιο είναι 7μελές και υπάρχουν άλλα 4 θέσεις αναπληρωματικών μελών. Σύμφωνα με πληροφορίες από τους κύκλους της μειονότητας μεθοδεύται να υπάρξουν 7 ευποψηφιότητες για 7 θέσεις, ώστε το νέο Δ.Σ. να αναδειχτει με συνοπτικές διαδικασίες.

Μέχρι στιγμής 6 υποψήφιοι έχουν γίνει γνωστοί, από δημοσίευμα της εφημερίδας Εμπρός με επικρατέστερο ανάμεσά τους το νεαρό δικηγόρο Καρά Αχμέτ ενώ αναμένεται, ότι το αργότερο μέχρι την Παρασκευή πρέπει να έχει γίνει γνωστός τουλάχιστον ένας ακόμη, για λόγους τυπικούς πλην όμως υποχρεωτικούς, Ξεχωρίζει η υποψηφιότητα του τέως Νομαρχιακού Συμβούλου Δουλγκέρ Τζελαϊντίν. Μεσολαβεί η απεργία των δημοσιογράφων και έτσι δεν θα υπάρξει η δυνατότητα να γίνει γνωστός ο πλήρης κατάλογος των υποψηφίων.


Οι υποψήφιοι για το ΔΣ

1.Μεμέτ Ουστά Χουσεϊν

2. Αχμέτ Καρά

3. Μουσταφά Ογλου Τουλίν

4. Σεφτάπ Χήντ

5. Δουλγκέρ Τζελαϊντήν

6. Ορκούτ α.λ.σ.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/