Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Φίλε "Μαχητή", γιατί το κάνεις αυτό;

Πολλές φορές δανειζόμαστε θέματά σου, αλλά ποτέ δεν ξεχνάμε την πηγή

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ...



Πήρες ένα κείμενο δικό μας, που βασίζονταν βέβαια σε δημοσίευμα μειονοτικού μμε όπως αναφέραμε και στο κείμενο, βάζοντας αυθαίρετα ως πηγή το συγκεκριμένο μειονοτικό site. Ωστόσο είναι περισσότερο από προφανές ότι εκφράσεις τύπου "ψευδομουφτής" κλπ δεν ανήκουν στην "πηγή" που λανθασμένα κατονόμασες αλλά στο δικό μας άρθρο.

Προφάνώς θελουμε να πιστεύουμε ότι έγινε από παραδρομή. Προσπαθούμε σκληρά για να έχουμε πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση. Δανειζόμαστε πολλές ειδήσεις από την εφημερίδα σου, αλλά πάντα αναφέρουμε την πηγή μας. Ξέρουμε ότι είναι πολλά τα έντυπα που "κλέβουν" τα θέματά μας, αλλά από το δικό σου Πάνο Παπαδόπουλε ελπίζουμε τουλάχιστον στην τήρηση της δεοντολογίας.

Την είδαμε, την γνωρίζουμε και ευχαριστούμε για την αναφορά σου στο blog μας την περασμένη εβδομάδα, σχετικά με την κόντρα Πεταλωτή - Ξυνίδη. Και ειλικρινά δεν έχουμε πρόβλημα οποιοσδηποτε να "αντιγράφει" θέματά μας, αρκεί να μας αναφέρει κάπου. Άλλωστε και εμείς το ίδιο κάνουμε - και πηγή δεν ξεχνάμε ποτέ να βάλουμε. Εκτός κι αν έχουμε δικά μας θέματα ή αν είναι κοινής λήψης (πχ από πρακτορεία κλπ).

Δεν θα κάναμε το σχόλιο αν δεν επρόκειτο για την συγκεκριμένη εφημερίδα που την τιμούμε και θέλουμε να ελπίζουμε ότι και αυτή μας τιμά - και αναγνωρίζει τις αγνές και ειλικρινείς προσπάθειές μας για ενημέρωση για όλους και για όλα, χωρίς εξαρτήσεις...

.