Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Καψόνι του υπ. Παιδείας στους μαθητές με τις βαθμολογίες

Ενώ ήταν να αναρτηθόύν στα λύκεια το πρωί, τώρα λένε ότι αυτό θα γίνει μετά το μεσημέρι

ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ
Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ...


Ήρθε επιτέλους η ημέρα που μπαίνει τέλος στην αγωνία των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Όπως ωστόσο αναφέρει η ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, μετά το μεσημέρι θα αναρτηθούν στα Λύκεια όλης της χώρας (αλλά και στο ίντερνετ) οι βαθμολογίες τους, με βάση τις οποίες οι μαθητές θα μπορέσουν να γνωρίζουν τι βαθμούς κατάφεραν να πιάσουν και έχοντας αυτό υπόψη τους, να προχωρήσουν στην ηλεκτρονική κατάθεση των μηχανογραφικών δελτίων, η οποία έχει ήδη... αρχίσει.


Με άλλα λόγια, νέα παράταση, καθώς τις βαθμολογίες τις περιμένουμε από την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα, υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία της υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων, η οποία από φέτος γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, έχει αρχίσει από την περασμένη Παρασκευή παρότι οι υποψήφιοι δεν γνώριζαν ακόμα τις βαθμολογίες τους, ενώ έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει έως τις 28 Ιουνίου.

Ωστόσο, δεδομένης αυτής της καθυστέρησης, ήδη έχουν ξεκινήσει να ακούγονται οι πρώτες εκκλήσεις από υποψηφίους και εκπαιδευτικούς για παράταση στη διαδικασία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων, δεδομένου ότι όπως σημειώνουν, η επιλογή σπουδών είναι μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις της ζωής των παιδιών.

.