Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Παραμένει στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Καλμαζίδης


Ο θρακιώτης προπονητής
βόλεϊ παραμένει στους
πρωταθλητές αλλά και
κυπελλούχους Ελλάδος

     ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ;


Ο Γιάννης Καλμαζίδης, αν και αρχικά δεν έδειχνε ενθουσιασμένος με την πρόταση του Ολυμπιακού για ανανέωση της συνεργασίας του, τελικά συμφώνησε να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους» και την επόμενη σεζόν.

Ο Έλληνας τεχνικός κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό και όπως απέδειξε, ήθελε να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους» παρά τις πολλές οικονομικές δυσκολίες που δεδομένα υπάρχουν.

«Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Συνδέσμου, κ. Γιάννη Καλμαζίδη ο οποίος αποδέχτηκε την οικονομική πρόταση που του έγινε. Τα όποια εμπόδια, όπως το θέμα των οφειλών ξεπεράστηκαν με τριετή διακανονισμό που του πρότεινε ο Ολυμπιακός., καθώς ο κ. Γιάννης Καλμαζίδης επιθυμούσε και να συνεχίσει και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία», αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Ο ίδιος ο Καλμαζίδης εμφανίστηκε χαρούμενος για το γεγονός ότι θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό: «Επιτεύχθηκε αυτό που επιθυμούσαμε και οι δύο πλευρές. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά που ξεκίνησε την προηγούμενη περίοδο. Το έργο μας είναι δύσκολο αλλά με προσπάθεια και θέληση μπορούμε να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό ψηλά».

.