Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Κάτω από αφόρητη ζέστη οι προπονήσεις της Ξάνθης

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την ανακοίνωση άλλων δύο μεταγραφών από την ομάδα     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Αισίως φτάσαμε στα μέσα μιας ακόμη εβδομάδος. Μιας εβδομάδος που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η προετοιμασία της ομάδας. Αυτό βέβαια που ενδιαφέρει πρωτίστως τους φίλους της Ξάνθης είναι τι γίνεται με τα μεταγραφικά θέματα. Αυτό που ξέρουμε -από πληροφορίες- είναι αυτό που σας μεταφέραμε από τη Δευτέρα. Ότι δηλαδή μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδος η Σκόντα Ξάνθη αναμένεται να ανακοινώσει δύο μεταγραφές. Με βάση τα τελευταία δημοσιεύματα δεν αποκλείεται να πρόκειται για τους Χουσεΐνοβιτς και Ντάνι. Μάλιστα για τον πρώτο λέγεται ότι ίσως και σήμερα να βρεθεί στην Ελλάδα για να τελειώσει η μεταγραφή του στην Ξάνθη.


Τακτική κάτω από αφόρητη ζέστη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συνεχίζει στην τακτική που ακολουθεί να τοποθετεί τους παίκτες του σε ευθεία και να ζητεί συνεχόμενη πίεση, πρέσινγκ. Από την άλλη, οι παίκτες εκτός από την κούραση των προπονήσεων, έχουν να αντιμετωπίσουν και την αφόρητη ζέστη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και στις πρωινές προπονήσεις 7:30 τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Αρκετοί είναι αυτοί που προτιμούν να ξεκουράζονται μέχρι την ώρα του μεσημεριανού φαγητού στα δωμάτιά τους με συντροφιά το air condition.

Τέλος, όσον αφορά το φιλικό του Σαββάτου με την ομάδα νέων, θα διεξαχθεί σε γήπεδο του προπονητικού κέντρου - όχι στο μεγάλο - με ώρα έναρξης 19:00.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/