Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Διόρισε τον ανιψιό του σύμβουλο στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης !

Ο Άρης Γιαννακίδης «βολεύει» τον ανιψιό του με προκλητικό μισθό στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης και στο πλευρό του Παύλου Δαμιανίδη

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Μετά τον συγχωριανό «εκλεκτό» του, που τον τοποθέτησε σύμβουλο στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, ο Άρης Γιαννακίδης «βολεύει» τώρα και τον ανιψιό του με εξίσου προκλητικό μισθό στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης και στο πλευρό του Παύλου Δαμιανίδη.

Σκοπό να «βολέψει» εκτός από τους συγχωριανούς «εκλεκτούς» του από το Ροδίτη Κομοτηνής αλλά και μέλη της οικογένειας του έχει βάλει όπως φαίνεται ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, Άρης Γιαννακίδης, αποδεικνύοντας ότι η «αδιαφάνεια» ζει και βασιλεύει στον τόπο μας παρά τις αντίθετες εξαγγελίες του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης του.

Αυτή τη φορά ο κ. Γιαννακίδης με μία προκλητική για τους πολίτες απόφαση «βολεύει» τον ανιψιό του κ. Ιωάννη Σμυλανάκη στη θέση του ειδικού συμβούλου του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, Παύλου Δαμιανίδη, με εξίσου προκλητικό μισθό που ξεπερνάει τις 3.000 ευρώ το μήνα.

Στην απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ με αριθμό πρωτοκόλλου 1999/16-06-2011 αναφέρεται ότι η πρόσληψη του κ. Σμυλανάκη αποτελεί επιλογή του κ. Δαμιανίδη σύμφωνα και με το υπ’ αριθμόν 115/20-5-2011 έγγραφο ενώ ο προσληφθείς θα έχει το ρόλο της υποβοήθησης του έργου του κ. Δαμιανίδη, μάλλον σε γενικούς τομείς αρμοδιοτήτων του καθώς δεν γίνεται πουθενά ειδική αναφορά για συγκεκριμένες αρμοδιότητες.

Η σύμβαση εργασίας υπεγράφη την Παρασκευή 8/7 και σύμφωνα με αυτήν ο κ. Ιωάννης Σμυλανάκης θα παρέχει εξειδικευμένες γνώμες γραπτά ή προφορικά ενώ η σύμβαση λύεται αυτοδίκαια και χωρίς αποζημίωση για οποιοδήποτε λόγο αποφασίσει ο κ. Δαμιανίδης.

Πάλι καλά, που σύμφωνα με τη σύμβαση, ο προσληφθείς και στενός συγγενής του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ θα υποχρεούται σύμφωνα με τη σύμβαση να εργάζεται και να παρέχει τις υπηρεσίες του ανελλιπώς όλες τις ημέρες και εργάσιμες ώρες. Θυμίζουμε, παλαιότερη προκλητική σύμβαση της τότε Γ.Γ. της Περιφέρειας ΑΜ-Θ κ. Κόκλα που διόρισε «εκλεκτό» ως υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων με σύμβαση που δεν τον υποχρέωνε να εργάζεται συγκεκριμένες ώρες και ημέρες.

Το μεμπτό στην όλη υπόθεση δεν εστιάζεται φυσικά στο πρόσωπο του κ. Ιωάννη Σμυλανάκη, καθώς δικαίωμα στην εργασία έχουν όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας αλλά φυσικά στον τρόπο πρόσληψης και στις αδιαφανείς διαδικασίες που προηγήθηκαν αυτής.


Πηγή:  http://fonirodopis.gr/