Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Το Δημοτικό Συμβούλιο Διδυμοτείχου ενέκρινε κονδύλι για διαφημιστικά μηνύματα στο... δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης

Απίστευτα μεγάλο το ποσό, που θα βγει από την μία τσέπη και ουσιαστικά θα μπει στην άλλη (προκειμένου προφανώς να μην φανεί στους ισολογισμούς όσο άδεια είναι στην πραγματικότητα)
     ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ

25.000 € κοστολογήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Διδυμοτείχου η μετάδοση διαφημιστικών μηνυμάτων, πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες δημοσιοποίησης εκδηλώσεων από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Διδυμοτείχου.

Οι κάτοικοι λοιπόν του Δήμου Διδυμοτείχου (της πόλης και των χωριών) θα επιβαρυνθούν με το ποσό των 25.000 € προκειμένου να ενημερώνονται από το Δημοτικό Ραδιόφωνο για τις εκδηλώσεις και ότιδήποτε άλλο σχετικό μπορεί να ανακοινωθεί από το συγκεκριμένο μέσο.

Κ. Δήμαρχε Διδυμοτείχου, κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι, μπορείτε σας παρακαλούμε να μας πληροφορήσετε για την ακροαματικότητα του συγκεκριμένου σταθμού τόσο στο Διδυμότειχο, όσο και στα χωριά του Δήμου; Μπορείτε παράλληλα να μας πληροφορήσετε για την εμβέλειά του και για την ακροαματικότητα του στον Έβρο;

Εμείς δεν κρίνουμε την απόφασή σας. Δεν είμαι ούτε σοφότεροι, ούτε πιο έμπειροι σε θέματα διοίκησης. Απλά μπορούμε να σας ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ότι αν γινότανε απλά μία κυκλική προβολή πχ σε τρία ραδιόφωνα το κόστος θα ήταν σαφώς μικρότερο.

Καταλαβαίνουμε την ανάγκη για τη στήριξη του τοπικού μέσου κάθε περιοχής, αλλά όταν η στήριξη είναι μόνο οικονομική τότε κατά την άποψή μας δεν έχει γερές βάσεις.

 
Πηγή:  http://www.thrakinea.gr/