Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

"Χτύπησε" μέσω Twitter ο Χαρης Τσιόκας

Καυστικές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό έκανε ο πρώην περιφερειάρχης ΑΜ-Θ μετά την απομάκρυνσή του από τη θέση του γενικού γραμματέα του υπ. Υποδομών

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Στο χώρο του διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω του Τwitter δίνεται η συνέχεια της διαμάχης του Γιάννη Ραγκούση με τον Χάρη Τσιόκα που ξεκίνησε μετά την απομάκρυνση του δεύτερου από τη θέση του γενικού γραμματέα στο υπουργείο Υποδομών.


Με τις αναρτήσεις του να αποτελούν αφορμή για την αποπομπή του, καθώς έκανε έμμεσες αναφορές στον Γιάννη Ραγκούση, ασκώντας του σκληρή κριτική, ο Χάρης Τσιόκας έδωσε συνέχεια στο θέμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter.

"Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο όταν η εξουσία έχει άδικο", σημειώνει, ενώ σε δεύτερη ανάρτησή του παραθέτει σύνδεσμο με δήλωση του πρωθυπουργού ότι το άνοιγμα του επαγγέλματος των ταξί πρέπει να γίνει με κανόνες.
Η κόντρα των δυο πρώην συνεργατών μέσω Τwitter έχει και παρελθόν, καθώς κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης του υπουργού Υποδομών με τους ιδιοκτήτες ταξί, ο Χάρης Τσιόκας έπαιρνε σαφή θέση υπέρ του διατάγματος Ρέππα.

Οι σχέσεις τους παρέμεναν από τυπικές έως ανύπαρκτες και οι δυο τους δεν συνομίλησαν ούτε μια φορά μεταξύ τους από τη μέρα που ο Γιάννης Ραγκούσης ανέλαβε τα καθήκοντά του ως υπουργός Υποδομών.

Αυτά τα στοιχεία οδήγησαν στο "διαζύγιο" και την αντικατάσταση του Χάρη Τσιόκα από τον Αριστείδη Μπουρδάρα, συνεργάτη του Γιάννη Ραγκούση στο υπουργείο Εσωτερικών και ειδικού γραμματέα επιθεώρησης ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

 
Πηγή:  http://news247.gr/