Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Αφού δεν δίνουν λεφτά οι Έλληνες, ας δώσουν οι Τούρκοι: συνεργασία της Καβάλας με την Turkish Airlines!!!

Σε μια πολύ σημαντική συμφωνία προέβη η μακεδονική ομάδα, καθώς επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας με τη Νο1 αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, που όμως τυγχάνει... τουρκική
     MΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Σε μια πολύ σημαντική συμφωνία προέβη η ΚΑΕ Καβάλα, καθώς επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας με τη Νο1 αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, την Turkish Airlines.
«Η Turkish Airlines, Νο1 αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης (με τη ψήφο 18 εκ. επιβατών στα βραβεία Skytrax), προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας με την ΚΑΕ Καβάλα, σταθερή εκπρόσωπο της Βόρειας Ελλάδας στο πρωτάθλημα της Α1 των ανδρών, τα τελευταία χρόνια» αναφέρει το δελτίο Τύπου εξέδωσε η βορειοελλαδίτικη ΚΑΕ και προσθέτει:

«Η ΚΑΕ Καβάλα, μία ομάδα η οποία διακρίνεται για την αγωνιστικότητα, τη συνέπεια αλλά και το ήθος της (πρόσφατα μάλιστα παρέλαβε το βραβείο "Ευ αγωνίζεσθαι" από τον ΕΣΑΚΕ), είναι ένας σύλλογος μέσα από τον οποίο η Turkish Arlines θα προσεγγίσει ακόμα περισσότερο τη Βόρεια Ελλάδα και θα συμβάλει στην ανάπτυξη του τουρισμού, αλλά και της επιχειρηματικότητας».

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες (Πέμπτη 13/10/2011) στο ξενοδοχείο Lucy της Καβάλας οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν και επίσημα τη συνεργασία τους, στο πλαίσιο της οποίας η Turkish Airlines θα είναι η επίσημη αεροπορική εταιρία της ΚΑΕ Καβάλας.

Yazan: «Εκ των κορυφαίων στην Ελλάδα η Καβάλα»

Αναφορικά με αυτή τη νέα συνεργασία, ο διευθυντής της Turkish Airlines στη Θεσσαλονίκη, κ. Utku Yazan δήλωσε:

«Ο αθλητισμός είναι ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας και η THY έχει αποδείξει σε παγκόσμιο επίπεδο ότι τον στηρίζει. Η Turkish Airlines είναι μια εταιρεία που πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη, στον χώρο των αερομεταφορών, κάτι που πιστοποιείται και από την πρόσφατη βράβευσή της ως Νο 1 αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης.

Σήμερα είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την ΚΑΕ Καβάλα, μία εκ των κορυφαίων περιφερειακών ομάδων μπάσκετ της Ελλάδας. Η Turkish Airlines βρίσκεται εδώ για να εξυπηρετεί και να συνεργάζεται με όλες τις αθλητικές ομάδες που κάνουν σοβαρή προσπάθεια.

Μιλώντας με τους εκπροσώπους της διοίκησης, αντιληφθήκαμε ότι πρόκειται για έναν σύλλογο με οργανωμένη λειτουργία, πίστη στις αξίες του αθλητισμού, αλλά και συναίσθηση του κοινωνικού του ρόλου για την ευρύτερη περιοχή.

Για την THY η πόλη της Καβάλας είναι πολύ σημαντική, ως ένα κομμάτι της Βόρειας Ελλάδας. Έχει την προοπτική να αποτελέσει ένα σπουδαίο εμπορικό κόμβο, αλλά και τουριστικό προορισμό».


Παπακωνσταντίνου: «Θωράκιση για την ομάδα»


Αντίστοιχα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Καβάλα, κ. Κώστας Παπακωνσταντίνου χαιρέτησε τη νέα συνεργασία:

«Σε εποχές δύσκολες για όλη την ελληνική κοινωνία, αλλά και για το ίδιο μπάσκετ, πρώτο μέλημα της ομάδας είναι να εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα της, χωρίς να αδιαφορεί για την ανάπτυξή της. Η σύναψη συνεργασίας με την Turkish Airlines, που αναλαμβάνει επίσημη αεροπορική εταιρεία της ΚΑΕ, κινείται σε αυτά τα πλαίσια, της “θωράκισης” του συλλόγου.

Η συμφωνία αυτή δεν αποτελεί μόνο μέσο οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας. Κυρίως αποδεικνύει τη δυναμική που έχει η πόλη στον επιχειρηματικό τομέα. Η THY αντιλήφθηκε ότι στη Βόρεια Ελλάδα η Καβάλα είναι μια πόλη με τεράστιες δυνατότητες και ότι μπορεί να διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο στην οικονομία και τον τουρισμό.

Εμείς από την πλευρά μας είμαστε χαρούμενοι που γινόμαστε ο πρώτος Βορειοελλαδίτικος σύλλογος που συνεργάζεται με την ΤΗΥ. Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΕΚ Καβάλας και ευχόμαστε η συνεργασία αυτή να αποτελέσει εφαλτήριο και για μεγαλύτερες επενδύσεις της εταιρείας στην περιοχή μας,  σε όλους τους τομείς».


Σχετικά με την Turkish Airlines:  Ιδρύθηκε το 1933, με στόλο που αρχικά αποτελούσαν 5 αεροσκάφη. Η Turkish Airlines, μέλος της Star Alliance, είναι σήμερα μία εταιρία τεσσάρων αστέρων, με στόλο που αποτελείται από 177 αεροσκάφη, τα οποία πετάνε σε 187 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, ήτοι 41 εγχώριους και 146 διεθνείς. Επισκεφτείτε το site: www.turkishairlines.com για περισσότερες πληροφορίες.

Η Turkish Airlines, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες, παρέλαβε αρκετά βραβεία από την Skytrax γνωστή και ως «Passengers Choice Awards», σημαδεύοντας το όνομά της στην αεροπορική βιομηχανία παγκοσμίως. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης του 2011, η Turkish Airlines αποτέλεσε τη νικήτρια εταιρία των 3 κατηγοριών «Best Airline Europe», «Best Premium Economy Seats» για τα καθίσματα της κατηγορίας Comfort, και «Best Airline Southern Europe».


Σχετικά με την Star Alliance:   Το δίκτυο της Star Alliance ιδρύθηκε το 1997, ως η πρώτη παγκόσμια αεροπορική συμμαχία η οποία προσφέρει παγκόσμια πρόσβαση, αναγνώριση και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση στον διεθνή ταξιδιώτη. Η αποδοχή της στην αγορά έχει αναγνωριστεί με πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των βραβείων «Air Transport World Market Leadership» και «Best Airline Alliance» από το περιοδικό Business Traveller και την Skytrax. Οι αεροπορικές εταιρείες-μέλη της είναι: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Blue1, bmi, Brussels Airlines, Continental Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, Spanair, SWISS, TAM Airlines, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI, United and US Airways. Οι Avianca-TACA, Copa Airlines, Ethiopian Airlines και Shenzhen Airlines έχουν ανακοινωθεί ως μελλοντικά μέλη. Συνολικά, το υπάρχον δίκτυο της Star Alliance προσφέρει 21.200 καθημερινές πτήσεις προς 1.185 αεροδρόμια, σε 185 χώρες.

.