Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρωνείας - Σαπών

ΜΕ 23 ΘΕΜΑΤΑ
ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

        ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ


Στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών στις Σάπες στις 29-11-2011 ημέρα Τρίτη και ώρα 16.00 θα συνεδριάσει σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρώνειας – Σαπών με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.Έγκριση η μη του επιχειρησιακού προγράμματος 2012-2014 του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών.

2.Έγκριση ή μη της έκθεσης διαδικασιών κατάρτισης Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών.

3.Έγκριση ή μη του ετήσιου Προγράμματος Δράσης και του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012 του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών.

4.11η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Μαρώνειας-Σαπών έτους 2011.

5.Αναπροσαρμογή τελών φωτισμού-καθαριότητας για το έτος 2012.

6.Αναπροσαρμογή τελών ύδρευσης χρήσης 2012.

7.Καθορισμός για το έτος 2012 α) Τρόπου βόσκησης και βοσκοτόπων όπου επιτρέπεται η βόσκηση ζώων κτηνοτρόφων του αντίστοιχου διαμερίσματος β) του αριθμού των μικρών και μεγάλων ζώων των οποίων επιτρέπεται η βόσκηση γ) Δικαιώματος βοσκής.

8.Ανανέωση της υπ’ αριθμ. 127/2011 απόφασης του Δ.Σ. του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών περί τελών διαφήμισης για το έτος 2012 – Επιβολή τελών διαφημίσεων.

9.Καθορισμός χώρων όπου θα επιτρέπεται η υπαίθρια διαφήμιση στους οικισμούς του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών.

10.Λήψη απόφασης επί αιτήσεων καταναλωτών ύδρευσης.

11.Λήψη απόφασης για χορήγηση 3ης παράτασης εκτέλεσης εργασιών του έργου: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΑΛΛΙΝΟΣΤΟΥΝΤΩΝ» υποέργο «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΑΛΛΙΝΟΣΤΟΥΝΤΩΝ».

12.Λήψη απόφασης επί αιτήσεως της κ. Μπεκιαρίδου Αγγέλας ιδιοκτήτριας περιπτέρου στις Σάπες για απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων πλησίον και περιμετρικά του περιπτέρου της.

13.Ορισμός υπαλλήλου ή αρμοδίου του Δήμου για την ανασκαφή κρυμμένου θησαυρού του Δημοσίου σύμφωνα με το Ν. 6133/34 στην θέση αγροκτήματος Εργάνης.

14.Λήψη απόφασης επί αιτήσεως της υπαλλήλου του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών κ. Λουλού Διαμαντούλας για επιδότηση αγοράς κατοικίας.

15.Συγκρότηση επιτροπής Καθορισμού Λατομικών περιοχών στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης.

16.Λήψη απόφασης για δωρεάν παραχώρηση α) μιας τηλεόρασης στο τέμενος Παμφόρου και β) δέκα καθισμάτων στο ΚΑΠΗ Ν. Πέτρας.

17.Λήψη απόφασης επί αιτήσεως της εταιρίας (ΜΠΑΜΠΑΤΖΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.) για λύση της σύμβασης του Τουριστικού Περιπτέρου Ιμέρου.

18.Λήψη απόφασης επί αιτήσεως της εταιρείας WIND ΕΛΛΑΣ για τροποποίηση των όρων της μίσθωσης που αφορά τον Σταθμό Βάσης που έχει εγκατασταθεί στη θέση «ΙΣΜΑΡΟΣ» Μαρώνειας.

19.Λήψη απόφασης επί αιτήσεως της ΜΕΧΜΕΤ Νεφριέ του Φαϊκ κατοίκου Αρίσβης για διαγραφή αχρεωστήτως βεβαιωθέντων τελών και προσαυξήσεων στο όνομα της για αυθαίρετη καλλιέργεια αγροτεμαχίων τα οποία όμως δεν καλλιέργησε.

20.Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του κ. Παγκοζίδη Ιωάννη για παράταση μίσθωσης και μείωσης μισθώματος αίθουσας Κοινοτικού καταστήματος Μαρώνειας την οποία ο ανωτέρω αξιοποιεί ως σύγχρονο εργαστήριο ηχογράφησης.

21.Λήψη απόφασης για συναίνεση ή μη του Δήμου αναφορικά με την παραχώρηση δημόσιας έκτασης για ανέγερση μόνιμων σταβλικών εγκαταστάσεων με βάση το άρθρο 6 του ΝΔ 221/74 (ΑΙΤΗΜΑ ΤΖΗΝΟΥΔΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΤ. ΚΡΩΒΥΛΗΣ).

22.Λήψη απόφασης για συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ Α.Ε.

23.Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου στις Βρυξέλλες για εκτέλεση υπηρεσίας.

.