Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Δήμος Αλεξανδρούπολης και χορηγοί επικοινωνίας (που δεν προβάλουν)

Καμία διαφήμιση από τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις δεν έχουν τουλάχιστον τέσσερις τοπικές ιστοσελίδες που καταγράφονται φαρδιά - πλατιά στο σπίσημο φυλλάδιο

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Παρατηρήσαμε ότι στο φυλλάδιο του Δήμου Αλεξανδρούπολης για τις εκδηλώσεις "Μαγικά Χριστούγεννα" αναφέρονται αρκετοί χορηγοί επικοινωνίας, και μεταξύ αυτών υπάρχουν και κάποιες τοπικές ιστοσελίδες (portals - websites).

Επισκεφθήκαμε τις σελίδες αυτές και με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι, μέχρι και σήμερα το πρωί, τα: faros24.gr, θράκη NEWS, θράκη sport και ebros.gr (Thea), δεν είχαν καμία διαφήμιση για τις εκδηλώσεις "Μαγικά Χριστούγεννα", που υποτίθεται ότι είναι χορηγοί, και εκτός του ότι δεν υπήρχε ούτε ένα σχετικό διαφημιστικό banner, ακόμη και στη ροή των ειδήσεων δεν υπήρχε... καμία δημοσίευση με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Εκεί στον Δήμο Αλεξανδρούπολης ελέγχει κανείς τους χορηγούς, ενδιαφέρεται κανείς, ή απλά στις εκδηλώσεις και στα φυλλάδια προβάλλουν και διαφημίζουν, χωρίς αντίκρισμα, ημέτερους και κολλητούς.

Και στην τελική, αυτοί είναι οι έξυπνοι και όλα τα άλλα τοπικά websites και blogs, που προβάλλουν τις εκδηλώσεις του Δήμου και δημοσίευσαν το πρόγραμμα, χωρίς να είναι "χορηγοί" είναι τα κορόιδα;

Κάτι δεν λειτουργεί καλά στον Δήμο Αλεξανδρούπολης και όπως γράφτηκε και σε προηγούμενο άρθρο, η σχέση του με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης πάσχει από έλλειψη διαφάνειας και δεοντολογίας.

Τα ΜΜΕ που είναι χορηγοί στις εκδηλώσεις «Μαγικά Χριστούγεννα 2011»
 
 
Πηγή:  http://alexpolisonline.blogspot.com/