Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Οι χριστουγεννιάτικη επίσκεψη του Άρη Γιαννακίδη στην Ξάνθη

Παρέα με τον αντιπεριφερειάρχη Φώτη Καραλίδη επισκέψθηκε την δημοτική αγορά, το ψυχολογικό κέντρο και το γηροκομείο

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Τη δημοτική αγορά Ξάνθης επισκέφτηκαν την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011 ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φώτη Καραλίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες και συνομίλησαν με τους επαγγελματίες, ανταλλάσοντας ευχές για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη οι μέρες αυτές δεν είναι να ανακυκλώνονται μεμψιμοιρίες αλλά να γίνουν από κοινού προσπάθειες για να αναδειχθεί το χαμόγελο, ενώ συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την ανάταση της αγοράς και της τοπικής οικονομίας, παρά την μικρή κίνηση που υπάρχει.

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννακίδη «υπάρχει πρόβλημα στην αγορά και την τοπική οικονομία και ακούμε την κραυγή αγωνίας των επαγγελματιών. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ανάσα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, γι’ αυτό πήραμε την απόφαση άμεσα, να χρηματοδότηση με 25 εκ. ευρώ την τοπική οικονομία».

Να σημειωθεί ότι ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, επισκέφθηκε ακόμη στην Ξάνθη το Ψυχολογικό Κέντρο, καθώς και το Γηροκομείο της πόλης.