Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Επίσκεψη Δημήτρη Αβραμόπουλου σε στρατόπεδα του Έβρου

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας βρέθηκε χθες στην περιοχή και περιόδευσε στην περιοχή ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού

ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος επισκέφθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου την περιοχή ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού στον Έβρο.

Ο κ. Αβραμόπουλος ενημερώθηκε στο στρατόπεδο «ΚΑΝΔΗΛΑΠΤΗ» για την λειτουργία του κέντρου εξομοιωτών και στη συνέχεια μετέβη στο στρατόπεδο «ΠΑΤΣΟΥΚΑ», όπου μίλησε στα στελέχη της Φρουράς Αλεξανδρούπολης και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό. Αμέσως μετά επισκέφθηκε το ελληνικό φυλάκιο ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΗΠΩΝ.

Πρόσφερε δώρα στους άνδρες και σε μία συμβολική κίνηση, κινήθηκε προς τη συνοριακή γραμμή και έδωσε γλυκά στο προσωπικό του τουρκικού φυλακίου. Στη συνέχεια ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε στο ελληνικό φυλάκιο «1» με τη φρουρά του φυλακίου και μετέβη σε περιοχή της Ορεστιάδας, όπου παρακολούθησε εργασίες κατασκευής αντιαρματικής τάφρου.

Ο κ. Αβραμόπουλος επισκέφθηκε επίσης το Στρατόπεδο «ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ» και μίλησε στα στελέχη της Φρουράς Διδυμοτείχου-Ορεστιάδας. Στη συνέχεια αναχώρησε για τη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Διδυμοτείχου όπου και παρακάθισε σε γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του ο Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού.
 

 
.