Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Εντυπωσιακή η "Γειτονιά του Αη Βασίλη" στην πλατεία Ξάνθης

Έχει στηθεί από το Λύκειο Ελληνίδων και άνοιξε για τους μικρούς και μεγάλους Ξανθιώτες
ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ
ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ;


Στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης βρίσκεται από την Παρασκευή ο Άη-Βασίλης, στην ομώνυμη γειτονιά που έχει στηθεί από το Λύκειο Ελληνίδων.

Η «γειτονιά του Αη-Βασίλη» άνοιξε για τους μικρούς και μεγάλους Ξανθιώτες που επισκέπτονται κατά κόρον το σκηνικό που έχει στηθεί και έδωσε το απαραίτητο χριστουγεννιάτικο χρώμα στην πλατεία και την ατμόσφαιρα των ημερών στην πόλη .

Πρόκειται για τα σπιτάκια που έχει στήσει το Λύκειο μπροστά στο νέο Δημαρχείο, όπου βρίσκεται ο Αη-Βασίλης, προκειμένου να φωτογραφηθούν οι μικροί του φίλοι ενώ στα περίπτερα που λειτουργούν, μπορούν να προμηθευτούν παιδιά και γονείς, διάφορα χριστουγεννιάτικα είδη. Όλα τα έσοδα τη πρωτοβουλίας θα δοθούν σε φιλανθρωπίες.

Στα εγκαίνια που έγιναν την Παρασκευή η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων καλοσώρισε τον Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Φώτη Καραλίδη, τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλο, τον επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Γιώργο Παυλίδη καθώς επίσης και το Μητροπολίτη Ξάνθης Παντελεήμονα. Πλήθος κόσμου βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ενώ τις μουσικές βραδιές άνοιξε η Φιλαρμονική του Δήμου - με τη νεανική της σύνθεση πλέον- που έπαιξε χριστουγεννιάτικα τραγούδια.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/