Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Θεόδωρος Σαββάκης: «Όλοι μαζί για την άνοδο του Πανθρακικού»

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας απαντά για όλα: για τις πιθανότητες επιστροφής στην Σούπερ Λίγκα, τις ανανεώσεις συμβολαίων και τι θα γίνει με τον προπονητή
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ



Ο «Χ» επικοινώνησε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Πανθρακικός, Θεόδωρο Σαββάκη, ο οποίος μίλησε για την συγκεκριμένη απόφαση, τις πιθανότητες πρόκρισης, αλλά και τους αντιπάλους της ομάδας, στη νέα κούρσα για την άνοδο στην Superleague.


Το σχόλιό σας κ. Σαββάκη τώρα που ο Πανθρακικός διεκδικεί την άνοδό του στη Superleague.

-Αν επιτευχθεί ο στόχος που είναι η άνοδος στην κατηγορία θα είμαστε χαρούμενοι. Πρωταρχικός στόχος ήταν ή η απευθείας άνοδος ή έτσι. Πάντως, προετοιμαζόμασταν κανονικά και δεν έχουμε κανένα ζήτημα όσον αφορά στις αδειοδοτήσεις της ΟΥΕΦΑ. Ήμασταν έτοιμοι και από θέμα εγκαταστάσεων και πληρώντας τα οικονομικά κριτήρια πήραμε την άδεια και είμαστε πανέτοιμοι να παλέψουμε. Αυτό που δεν καταφέραμε σε μια χρονιά να το κάνουμε τώρα στα επόμενα παιγνίδια.

Η τετράδα των play off οριστικοποιήθηκε, θα αντιμετωπίσετε την Δόξα Δράμας, το Λεβαδειακό, την Βέροια. Το σχόλιό σας.

-Τις ξέρουμε τις ομάδες αυτές, έχουμε παίξει με όλες. Με κάποιες έχουμε χάσει, ενώ κάποιες τις κερδίσαμε. Τώρα μόνο οι νίκες δίνουν πόντους και οδηγούν τελικά στην άνοδο και αυτό θα κυνηγήσουμε.

Τι θα γίνει με τους παίκτες που τα συμβόλαιά τους έχουν λήξει ή λήγουν; Συνεχίζεται με τον ίδιο προπονητή;

-Δεν έφυγε ακόμη κανείς. Τα συμβόλαια λήγουν στις 30 Ιουνίου. Αυτούς που θέλουμε θα τους κρατήσουμε, πιο εξειδικευμένα θα δούμε το θέμα μετά τους αγώνες των πλέϊ οφ. Το ρόστερ απαρτίζεται από παίκτες που έχουν προδιαγραφές Souperleague ή έχουν παίξει σε αυτή την κατηγορία. Θα ανανεώσουμε τους περισσότερους γιατί οι ομάδες πρέπει να έχουν ένα δυνατό κορμό. Θα τους κρατήσουμε σχεδόν όλους. Το ίδιο ισχύει και για τον προπονητή, θέλουμε και σε περίπτωση ανόδου και μη, προπονητή το Σάββα Παντελίδη.

Ποιο είναι το μήνυμά σας;

-Θέλουμε τον κόσμο να αγκαλιάσει την ομάδα στους τρεις κρίσιμους αγώνες στην Κομοτηνή. Να κατακλύσει το γήπεδο, γιατί η σχέση ομάδας και κόσμου είναι καταλυτική στην ψυχολογία και είναι αμφίδρομη. Ο πρώτος αγώνα είναι την Τετάρτη 1 Ιουνίου, το πρόγραμμα με τη σειρά των ομάδων που θα’ρθούν στην Κομοτηνή για τα παιγνίδια βγαίνει την Παρασκευή.

 
Πηγή:  http://www.xronos.gr/