Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Έβρου σήμερα στο Περιφερειακό

Εντυπωσιακούς αγώνες υπόσχεται η 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής, αφού το Σουφλί, να υποδέχεται την νεοφώτιστη αλλά συνάμα σκληροτράχηλη  Νέα Χηλή ενώ η Ελπίδα Σαπών υποδέχεται τον Ορφέα Ξάνθης
      ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ


Εντυπωσιακούς αγώνες υπόσχεται η 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής, αφού φιλοξενεί το ντέρμπι του Έβρου, με το Σουφλί, να υποδέχεται την νεοφώτιστη αλλά συνάμα σκληροτράχηλη Νέα Χιλή, την ώρα που οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 3η θέση του πρωταθλήματος και γλυκοκοιτάζουν την κορυφή. Την κορυφή από την προηγούμενη Κυριακή μοιράζονται δύο ομάδες των Σερρών, η Νέα Ζίχνη και ο Εθν. Σιδηροκάστρου, που ισοβαθμούν στους 12 βαθμούς, όμως φιλοξενούνται σε καυτές έδρες της Καβάλας και οι αντίπαλοί τους αντίστοιχα, Καβάλα και Ορφέας Ελευθερούπολης, υπόσχονται ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα.

Γειτονικό ντέρμπι και στην Ροδόπη, εκεί όπου η φιλόδοξη και φέτος Ελπίδα Σαππών υποδέχεται τον περσινό φιναλίστ Ορφέα Ξάνθης, που προέρχεται από ένα στραβό ξεκίνημα και αναζητεί και φέτος μια θέση στην κορυφή του πρωταθλήματος. Το καλό σερί της θέλει να συνεχίσει η ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου, που υποδέχεται στην Ξάνθη τον Αετό Αρριανών και με τρίποντο θα πάρει βαθιά ανάσα, στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος για παραμονή στην κατηγορία για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Πιο εύκολο φαντάζει το έργο της Προσοτσάνης και του Άρη Ακροποτάμου, που υποδέχονται τους ουραγούς της βαθμολογίας, ΑΕ Αμπελοκήπων και ΑΕ Πιερέων αντίστοιχα.


Η 7η αγωνιστική

Έβρος Σουφλίου-ΑΕ Ν. Χιλής

Καβάλα-Μ. Αλέξ. Ν. Ζίχνης

Ελπίδα Σαππών-Ορφέας Ξάνθης

Ορφέας Ελευθερούπολης-Εθνικός Σιδηροκάστρου

ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου-Αετός Αρριανών

Προσοτσάνη-ΑΕ Αμπελοκήπων

Άρης Ακροποτάμου-ΑΕ Πιερέων 2004

.