Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

19χρονη πήγε να γεννήσει στην Κομοτηνή με πλαστό βιβλιάριο

47χρονος μετέβη στη Διεύθυνση Πρόνοιας Ροδόπης και κατάφερε να αλλάξει το ατομικό βιβλιάριο της 47χρονης γυναίκας του με την φωτογραφία της 19χρονης

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Συνελήφθησαν την Τρίτη το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, ένας 47χρονος και μία 19χρονη, οι οποίοι κατηγορούνται για απάτη.

Ειδικότερα, πριν είκοσι μέρες περίπου, ο 47χρονος μετέβη στη Διεύθυνση Πρόνοιας Ροδόπης, όπου εξαπάτησε έναν υπάλληλο της, καταφέρνοντας να αλλάξει στο ατομικό βιβλιάριο της 47χρονης γυναίκας του, τη φωτογραφία της, με την φωτογραφία της 19χρονης.

Ακολούθως, χθες (24-1-2012) το πρωί, ο 47χρονος δράστης, μετέβη μαζί με την 19χρονη, στη μαιευτική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, προκειμένου αυτή να γεννήσει. Εκεί προσκόμισαν το παραπάνω ατομικό βιβλιάριο, προσπαθώντας να εξαπατήσουν το προσωπικό της κλινικής, χωρίς όμως να το καταφέρουν διότι αυτό έγινε αντιληπτό και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

Η 19χρονη αφέθηκε ελεύθερη μετά από προφορική εντολή της κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ ο 47χρονος πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον της.

.