Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Οι συναντήσεις της Ντόρας στο Σουφλί

Ξεκίνησε από εκεί την περιοδεία της στον Έβρο και είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ευάγγελο Πουλιλιό ένώ έκτασε και στο ΚΤΕΛ και έφαγε... μπουγάτσα

    ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ


Από το Σουφλί ξεκίνησε η περιοδεία της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη στον Έβρο. Η κ. Μπακογιάννη κάθισε και συνομίλησε με τους κατοίκους του Σουφλίου, τρώγοντας μαζί τους μπουγάτσα ,δίπλα στο ΚΤΕΛ, ενώ συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο Σουφλίου Ευάγγελο Πουλιλιό.

Όπως μας δήλωσε ο υποψήφιος Βουλευτής στον Έβρο με την ΔΗΣΥ, Τόλης Τσιακίρης, δύο ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στην συνομιλία.Το ένα αφορά την καθαριότητα και την μη πρόσληψη εργατών, αφού δεν εγκρίνεται λόγω οικονομικής κατάστασης.

Η κ. Μπακογιάννη αντιπρότεινε στον Δήμαρχο Σουφλίου να την αναθέσει σε ιδιωτική εταιρεία αφού αυτό προβλέπεται στη νομοθεσία.Ακόμη ο επιχειρηματικός κόσμος του Σουφλίου διαμαρτύρεται για τα εμπόδια που τους δημιουργεί ο νόμος για το Εθνικό Πάρκο Δαδιάς και δεν τους επιτρέπει ούτε να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους αλλά ούτε να τις επιδιορθώσουν.Με άλλα λόγια επικρατούν στην περιοχή αποτρεπτικοί όροι δόμησης.Η κ. Μπακογιάννη θα επισκεφθεί το Διδυμότειχο.

 
Πηγή:  http://www.faros24.gr/