Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στις Σάπες με λεία 9.500 ευρώ

Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δύο δραστών
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δύο δραστών ένοπλης ληστείας , που σημειώθηκε σήμερα στις 8:20 το πρωί, στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Σαπών, μπροστά στα μάτια των καταστηματαρχών ,στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Δύο άγνωστοι άνδρες, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, σταμάτησαν μπροστά από το υποκατάστημα της Εθνικής, ένας από αυτούς εισήλθε σε αυτό και με την απειλή όπλου ζήτησε από τον ταμία να του δώσει τα χρήματα που έχει. Την ίδια ώρα, μέσα στην τράπεζα, βρισκόταν ο διευθυντής κι ένας πελάτης της Εθνικής. Παρά τις προσπάθειες του ταμία να καθυστερήσει, εν τέλει έδωσε στο δράστη το ποσό των 9.500 ευρώ περίπου.

Ο δράστης ανέβηκε στη μηχανή όπου τον περίμενε ο συνεργός του και εξαφανίστηκαν με κατεύθυνση προς τον οικισμό Συκορράχης.

Έντονα προβληματίζει την κοινωνία των Σαπών το περιστατικό, καθώς πρόκειται για το πρώτο κρούσμα ένοπλης ληστείας το οποίο απασχολεί την περιοχή, στην οποία ωστόσο υπάρχει αυξημένη εγκληματικότητα αλλά… και μειωμένο αίσθημα της ασφάλειας όπως υποστηρίζουν πολλοί πολίτες.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σαπών.

 
Πηγή:  http://www.komotinipress.gr/