Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Κλείδωσε: στη ΝΕΤ τελικά ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Μετά την του εμφάνιση στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στον ΑΝΤ1 και την ιντερνετική εκπομπή στο Enikos.gr, θα περάσει το κατώφλι του Ραδιομεγάρου ως συμπαρουσιαστής της Έλλης Στάη!!!               ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Μετά από πολλά χρόνια, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα περάσει και πάλι το κατώφλι του Ραδιομέγαρου, αλλά αυτή τη φορά...

Η επιστροφή του Νίκου Χατζηνικολάου στην τηλεόραση είναι ένα από τα θέματα που συζητείται πολύ τον τελευταίο καιρό. Ο δημοσιογράφος δεν έχει αποκαλύψει ακόμα κάτι, αν και στην αποψινή του εμφάνιση στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, αναφέρει ότι το βράδυ των εκλογών θα τον δούμε και πάλι σε τηλεοπτικό κανάλι Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι αυτό θα είναι η ΝΕΤ.

Πριν ένα χρόνο, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της στη ΝΕΤ, η Έλλη Στάη έκανε την εμφάνισή της στο δελτίο ειδήσεων του ALTER και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Μάλιστα, τότε οι δυο τους είχαν κάνει μια άτυπη συμφωνία, ο μεν Νίκος Χατζηνικολάου να βρίσκεται συχνά στις ειδήσεις της κρατικής τηλεόρασης ως εκδότης εφημερίδας και η Έλλη Στάη να φιλοξενείται στο δελτίο του, σε απευθείας σύνδεση από την κρατική τηλεόραση.

Οι εξελίξεις στο ALTER άλλαξαν τις συνθήκες, ο παρουσιαστής έλειψε αρκετούς μήνες από την τηλεόραση, αλλά η στιγμή που θα ξαναβγεί στον τηλεοπτικό αέρα φαίνεται πως δεν είναι μακριά.

Δείτε την εμφάνιση του Νίκου Χατζηνικολάου πριν από ένα χρόνο στη ΝΕΤ:


 
 
Πηγή:  http://www.zappit.gr/