Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Επαιρνε ναρκωτικά με συνταγή γιατρού και τα μεταπουλούσε

Συνελήφθησαν προχθές στην Κομοτηνή μια 49χρονη και ένας 44χρονος για πώληση και αγορά αντίστοιχα


   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Συνελήφθησαν χθες (28-5-2012) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, μία 49χρονη ημεδαπή, για πώληση και ένας 44χρονος για αγορά ναρκωτικών.



Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ότι η 49χρονη εμπορεύεται ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες προμηθεύεται με ιατρική γνωμάτευση, οι αστυνομικοί την εντόπισαν να εισέρχεται σε ιατρείο της πόλης, στη συνέχεια σε φαρμακείο και ακολούθως κατά την έξοδό της από αυτό να παραδίδει μία σακούλα στον 44χρονο. Αμέσως επενέβησαν και ακινητοποίησαν τους δύο δράστες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 60 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος XANAX και 36 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος TAVOR (44χρονος) και το χρηματικό ποσό των 17 ευρώ (49χρονη).


Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι η 49χρονη πούλησε τις ναρκωτικές ουσίες στον 44χρονο με αντάλλαγμα το χρηματικό ποσό των 15 ευρώ.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.


.