Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Το άγνωστο "μεταπτυχιακό" στη νύχτα της Κομοτηνής από την ανιψιά του πρωθυπουργού Νικολέττα Πικραμμένου

Φοιτήτρια της Νομικής Θράκης, υπήρξε το πρώτο κορίτσι σε γλέντια και παρέες που άφησαν εποχή


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ








Ένα χαρούμενο νέο κορίτσι που ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Νομική Θράκης, στην Κομοτηνή ήταν η ανεψιά του νυν πρωθυπουργού Νικολέτα Πικραμμένου, που μόνο πίκρα δεν σκόρπιζε κάθε άλλο. Ήταν η χαρά της ζωής, μέσα σ΄ όλα, δυναμική κι ανεξάρτητη με απίθανες παρέες και γλέντια που άφησαν εποχή.


Με το που ανακοινώθηκε λοιπόν το όνομα του νέου υπηρεσιακού πρωθυπουργού ανώτατου δικαστικού, η εφημερίδα μας κατακλύστηκε από μηνύματα για τη νεαρή φοιτήτρια η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη. Κατάφερνε να συνδυάσει απόλυτα αρμονικά, σπουδές και καλή φοιτητική ζωή, να δημιουργήσει φίλους και να μην την ξεχάσει κανείς, δεδομένου ότι τώρα ήδη λείπει όπως μας ενημέρωσαν στο εξωτερικό για μεταπτυχιακό.


Να που κάποια Πικραμμένου πέρασε από την Κομοτηνή και μόνο πίκρα δεν άφησε. Η αναφορά μας αυτή έγινε συνειρμικά και με τον πολύ ευρηματικό τίτλο του ΕΘΝΟΥΣ των Αθηνών που έγραφε για «τις χαρούμενες στιγμές ενός Πικραμμένου», του πρωθυπουργού μας που τελικά είναι πολλές και ουσιαστικές στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή.