Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Η επίσκεψη Πεταλωτή στην Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη»

Βρέθηκε στο εκθεσιακό κέντρο της Κομοτηνής και ξεναγήθηκε στον χώρο από τον Ραγκούση


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Ο πρώην Υφυπουργός Δικαιοσύνης και υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης, Γιώργος Πεταλωτής, το Σάββατο 26 Μαΐου επισκέφθηκε την 21η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη» στην Κομοτηνή όπου ξεναγήθηκε από τον Πρόεδρο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΔΕΚΑΜΑΘ), Μ. Ραγκούση, που τη διοργανώνει σε συνεργασία με τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.


Μετά την πλήρη περιήγησή του στα περίπτερα όλων των εκθετών και τη συνομιλία του με επισκέπτες, ο Γιώργος Πεταλωτής έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της πολύ επιτυχημένης, όπως τη χαρακτήρισε, εφετινής διοργάνωσης, υπογραμμίζοντας στις δηλώσεις του τα παρακάτω:

-Ποσοτικά και ποιοτικά διαπιστώθηκε ο δυναμισμός της τοπικής οικονομίας που αφομοιώνει τα μηνύματα των καιρών για έμφαση στην ελκυστικότητα των προϊόντων και την καινοτομία.
-Η Περιφέρεια ΑΜΘ και η Ροδόπη εξακολουθούν να αποτελούν δυναμική καταναλωτική αγορά παρά τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.
-Η προσπάθεια  της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για να διασωθεί η παρηκμασμένη και απαξιωμένη προ ετών Έκθεση και να ξεφύγει από τη στείρα μονοτονία της υποχρεωτικής παρουσίας κρατικών φορέων, τελικά είχε θετικό αποτέλεσμα νέας πνοής που επαληθεύτηκε και από τη φετινή διοργάνωση.
-Οι φορείς και οι πολιτικοί παράγοντες της Ροδόπης οφείλουν να υποστηρίξουν ισχυρά την περαιτέρω ανάπτυξη της Έκθεσης.