Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Προεκλογικός πυρετός στο ΠΑΣΟΚ Ροδόπης

Βρίσκεται σε έντονη κινητικότητα ενόψει της κάλπης της 17ης Ιουνίου, καθώς πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνερδίαση της τοπικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα παρουσία Μπόλαρη και Λιακόπουλου
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Σε έντονη κινητικότητα βρίσκεται το τοπικό ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Μαϊου στην Κομοτηνή, η 1η Συνεδρίαση του Κλιμακίου Ανασυγκρότησης και Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ παρουσία των Μάρκου Μπόλαρη και Ηλία Λιακόπουλου.

Με ευθύνη του Κλιμακίου Ανασυγκρότησης και του Γραμματέα της Ν.Ε. καθώς και της Π.Ε. του κόμματος δημιουργήθηκαν σε κάθε Καλλικρατικό Δήμο ομάδες πρωτοβουλίας πολιτών που μαζί με τα μέλη των Σ.Ε. που θέλουν προσφέρουν άρχισαν ήδη να μεταφέρουν στους πολίτες τα πολιτικά χαρακτηριστικά της κρίσιμης συγκυρίας που διέρχεται η χώρα και αναδεικνύουν τον κεντρικό ρόλο του ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο της σύγχρονης , υπεύθυνης κεντροαριστεράς, σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Όπως διευκρινίζεται χαρακτηριστικά «για την πρωτεύουσα του Νομού είναι υπεύθυνη οργάνωσης η Επιτροπή Ανασυγκρότησης και η Νομαρχιακή Επιτροπή».

Η Ν.Ε καλεί όλους τους πολίτες «να στηρίξουν και να στελεχώσουν τον αγώνα που δίνουμε όχι μόνο για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ αλλά και για την αναγέννηση της Ελλάδας».