Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Οριστικό: Με επικεφαλής τον Καρά Γιουσούφ το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

Εγινε επίσημη ανακοίνωση από τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Απόστολο Κουτάβα, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες για επανενεργοποίηση του Μουσταφά Μουσταφά


     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ






Ο Αιχάν Καρά Γιουσούφ θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη, σύμφωνα και με ανακοίνωση του Γραμματέα της Ν.Ε του κόμματος Απ.Κουτάβα στη διάρκεια ανοικτής συνέλευσης που οργανώθηκε στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής, την Κυριακή το απόγευμα, με αντικείμενο τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Σε τοποθέτησή του ο κ. Κουτάβας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πρόταση της Νομαρχιακής Επιτροπής, για εναλλαγή των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ στη διάρκεια της νέας βουλευτικής θητείας, αναλύοντας ότι η έδρα θα μοιραστεί μεταξύ των κ.κ Καρά Γιουσούφ και Χαρίτου, οι οποίοι θα αναλάβουν καθήκοντα για 2 χρόνια ο καθένας. Πρόταση η οποία καταδεικνύει όπως διευκρίνισε ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης ότι «δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ μειονότητας και πλειονότητας». 
Ο ίδιος κάλεσε όσους παραβρέθηκαν στην συνέλευση να εργαστούν σε μια μάχη ελπιδας για τον ελληνικό λαό, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι χρειάζεται καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και σε τοπικό επίπεδο για να λυθούν ζητήματα της περιοχής.

Στη διάρκεια της συνέλευσης τοποθετήθηκε κι ο υποψήφιος βουλευτής Δ.Χαρίτου ο οποίος εστίασε και στις γενικές αλλά και στις τοπικές πολιτικές εξελίξεις,ζητώντας ταυτόχρονα ενισχυμένη παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα που απασχολούν τη Ροδόπη και τους πολίτες της.

«Επαίσχυντη έκφραση πολιτικής αλητείας η υποψηφιότητα Ιλχάν με τη ΔΗΜΑΡ»

«Η υποψηφιότητα του Ιλχάν Αχμέτ με τη ΔΗΜΑΡ επαίσχυντη έκφραση πολιτικής αλητείας έχει γίνει εν γνώσει των κομμάτων του μνημονίου κι έχει στόχο να κάμψει την ανοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και στην περιοχή μας» σημείωσε μεταξύ άλλων σε τοποθέτησή του ο κ. Καρά Γιουσούφ, ο οποίος εξελέγη βουλευτής του κόμματος στις εκλογές του Μαΐου.

Ο ίδιος, μιλώντας για τις επικείμενες εκλογές, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η κατάρτιση της λίστας πάντα προκαλεί αντανακλαστικά και αποπροσανατολίζει την συζήτηση από την ουσία των προβλημάτων και την μεταφέρει σε μια εθνικιστική αντιπαράθεση. Η δική μας αριστερά, χρόνια αντιτίθεται