Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Θρακιώτικα μετάλλια χθες στο Καυτατζόγλειο

Η Αντωνία Καλαφατζή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και η Εφη Γαβαλά της Ολυμπιάδας Κομοτηνής κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στα αγωνίσματά τους στα "Χιμωνίδεια"


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ






Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε και αυτό το Καλοκαίρι θα είναι γεμάτο επιτυχίες για την Αντωνία Καλαφατζή και την Έφη Γαβαλά, που πήραν την πρώτη θέση στα αγωνίσματα τους στα ¨Χιμωνίδεια¨ που διεξήχθησαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Καυτατζόγλειο.

Οι δύο αθλήτριες κατάφεραν να πρωτεύσουν στα αγωνίσματα τους δείχνοντας πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αξίζει να σημειωθεί πως ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος στη διεξαγωγή των αγώνων, καθώς η βροχή χάλασε τα σχέδια των διοργανωτών.

Στα 100 μέτρα, συμμετείχαν 4 αθλητές της Ολυμπιάδας Κομοτηνής. Συγκεκριμένα ο Μανόλης Κουτσουκλάκης βγήκε 3ος με χρόνο 3.90 ενώ ο Κώστας Κουτσουκλάκης 4ος με χρόνο 3:92 ! Στη 12η θέση τερμάτισε ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος (11:51) και στην 15η ο Γιάννης Χίτζιος (11:63) Στα 400 μέτρα με εμπόδια ο Χρήστος Γιαννακάκης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης τερμάτισε 8ος με χρόνο 58:25 ενώ στην κατηγορία παίδων ο Πέτρος Μαρτινίδης της Ολυμπιάδας Κομοτηνής ξεπέρασε τα 4.10.

Στα 100 μέτρα γυναικών η Μαργαρίτα Κοντοπούλου τερμάτισε 7η με χρόνο 13.88 . Εντυπωσιακή στο ξεκίνημα ήταν η Έφη Γαβαλά της Ολυμπιάδας , η οποία τερμάτισε πρώτη με χρόνο 55.69 με την Γιάννα Γιόβα του ίδιου συλλόγου να είναι έβδομη με 61:56. Στο μήκος γυναικών , η Μαρία Κουκούτση της Ολυμπιάδας βγήκε 5η με άλμα στα 5.36. Στο άλμα επι κοντώ η Αντωνία Καλαφατζή του Εθνικού βγήκε πρώτη ξεπερνώντας τα 3.70 , δείχνοντας πως συνεχίζει εξίσου καλά όπως τερμάτισε την περσινή σεζόν. Στις κορασίδες στο ίδιο αγώνισμα η Βάγια Παπαχρήστου του Εθνικού βγήκε πρώτη ξεπερνώντας τα 3.40